Ο Τοξότης
ΤON MHNA

banner
μην διανοηθείτε να πείτε ψέματα, έστω και κατά συνθήκην, στις 2 του μήνα, γιατί δεν ξέρετε να κρύβεστε, και θα σας «πιάσουν». Καλή τύχη, ευκαιρίες, και εύκολες λύσεις έρχονται στο πιάτο, μέχρι τις 10, αλλά μόνο μέχρι εκεί. Μετά, ο Δίας γυρίζει ανάδρομος απέναντί σας, στους Διδύμους και η καλή τύχη τελειώνει. Θα πρέπει να προσέχετε την υπερβολική σας συμπεριφορά προς όλους και όλα, θα πρέπει να σκέφτεστε σοβαρά και μεθοδικά τα πάντα, και όσο για την τάση σας να ξοδεύετε άσκοπα, έτσι γιατί σας αρέσεις, ο Κρόνος γυρίζει ορθόδρομος στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο και θα σας κόψει τη φόρα. Παρ’ όλα αυτά η έμφυτη αισιοδοξία σας, και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας για γνώσεις, θα φέρει στο δρόμο σας ευκαιρίες, για να διευθετηθούν οι υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν για πολύ καιρό τώρα. Από τις 14 και μετά σχεδόν όλα, θα έρχονται αβίαστα, και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα είστε σε θέση να βλέπετε τα πράγματα ρεαλιστικά, αλλά και θα εισέρχεστε με ευκολία στην ψυχολογία των άλλων. Ιδιαίτερη ικανότητα στο γραπτό και προφορικό λόγο, θα αυξήσει τη δημοτικότητά σας. Στις 21, τα όνειρα και οι φαντασιώσεις, φτάνουν στο αποκορύφωμά τους ενώ ένας έρωτας σας συναρπάζει. Ο μήνας κλείνει με την αισθηματική σας ζωή να παίζει τον κυριότερο ρόλο.
banner
η καθημερινότητα της σχέσης σας, είναι ένας βραχνάς. Μια θηλιά στο λαιμό, που σας κουράζει ψυχολογικά και σας αναγκάζει να προσποιείστε και να λέτε ψέματα για να μην πληγώσετε το ταίρι σας. Και επειδή διανύετε ένα διάστημα αρκετά δύσκολο στην επαγγελματική και οικονομική σας ζωή, το τελευταίο που μπορεί να σκέφτεστε είναι οι σχέσεις και η αναβάθμισή τους. Όλο το διάστημα, μέχρι τις 17, που έχουμε Πανσέληνο, καλό είναι να αποφύγετε, όσο το δυνατόν, συζητήσεις και αναλύσεις επί αναλύσεων, με το ταίρι σας. Αν νιώθετε ότι σας πιέζει να ξεκαθαρίσετε, βρείτε τρόπους να το αποφύγετε, Μετά τις 17, με μια Πανσέληνο βοηθητική προς εσάς, μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, να εκφράσετε ό,τι θέλετε και όπως το θέλετε, αλλά και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ζωής, όσοι είστε σε σχέσεις. Η Αφροδίτη θα φροντίζει να σας φέρνει ενώπιον νέων ευκαιριών για έρωτα και αγάπη, και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να προσέχετε αν είστε δεσμευμένοι, και να ξεχωρίσετε «τα ζιζάνια απ’ το στάρι», αν είστε ελεύθεροι.
banner
αν χρειάζεστε άδεια για να ξεκουραστείτε από τη δουλειά σας και σας την αρνούνται, μπορεί να χρειαστεί να πείτε ψέματα προκειμένου να ξεκλέψετε λίγες μέρες για ξεκούραση. Τα προβλήματα της καθημερινότητας φαίνεται ότι σας βαραίνουν την ψυχολογία, και σας κάνουν να αισθάνεστε αδύναμοι απέναντι στα μικρά, καθημερινά πράγματα. Από τις 14 με τον Ερμή να κυριαρχεί στην ψυχολογία σας, και μετά, οι επαγγελματικές ευκαιρίες αυξάνονται, αλλά φέρνουν μαζί τους και πολλές περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Όμως, εσείς, με το έμφυτο ενδιαφέρον σας για την απόκτηση περισσότερων γνώσεων, αλλά και την εμπειρία που τόσο καλά ξέρετε να διαχειρίζεστε προς όφελός σας, αλλά και η έμφυτη αισιοδοξία σας, θα συμβάλλουν δυναμικά, στην επαγγελματική και οικονομική σας άνοδο, παρά τις αντιξοότητες των ημερών. Η Πανσέληνος στις 17 θα βοηθήσει να κλείσετε το μήνα με έναν αξιοπρεπή τραπεζικό λογαριασμό, με σταθερότητα στην εργασία, αλλά και καλές συνεργασίες που αποφέρουν κέρδη και επαγγελματική άνοδο.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer