Ο Τοξότης
ΤON MHNA

banner
Αυτός ο μήνας θα έχει έμφαση στην προσωπική σας ζωή, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για μια επανασύνδεση. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό από τις 5 του μήνα και η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 2 μπορούν να δώσουν το έναυσμα για επανασύνδεση ή αναθέρμανση των ήδη υπαρχόντων σχέσεων. Η σημαντική νέα γνωριμία με τη Νέα Σελήνη στις 8 μπορεί να έχει καρμικές διαστάσεις. Την εικοστή πρώτη μέρα του μήνα θα υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις στον εργασιακό σας τομέα, ενώ θα παρουσιαστούν ευκαιρίες εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητές σας, αυξάνοντας έτσι την εργασιακή σας αυτοπεποίθηση. Στις 24, με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού, οι ενεργειακές απαιτήσεις αυξάνονται σημαντικά. Είναι σημαντικό να φροντίσετε για την καλή σας φυσική κατάσταση με καλή διατροφή και ενδεχομένως με κάποια συμπληρώματα διατροφής.
banner
Οι πλανητικές συνθήκες του Απριλίου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή, είτε είστε ελεύθεροι, είτε σε σχέση ή γάμο. Η πρώτη συνθήκη για επανασύνδεση είναι η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό, ενισχυμένη από την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι οι αρχικοί λόγοι για τους οποίους χωρίσατε εξακολουθούν να υπάρχουν, οπότε η επανασύνδεση απαιτεί προσεκτική σκέψη. Η έκλειψη στις 8 μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία που θα ανατρέψει τα δεδομένα σας, ενδεχομένως σχετικά με τον εργασιακό σας τομέα. Πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση τις παρορμήσεις σας και να θυμάστε ότι ο χώρος της εργασίας δεν είναι κατάλληλος για φλερτ. Αν είστε σε σχέση, δώστε έμφαση στα θέματα του σπιτιού κατά το πρώτο μισό του μήνα, καθώς αυτά μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας. Εν τέλει, παρατηρείται μια θετική μεταβολή στην προσωπική ζωή και τη ψυχολογία σας προς το θετικό καθώς προχωράτε στο μήνα.
banner
Κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, ίσως αντιμετωπίσετε ανησυχίες σχετικά με την έκβαση ή τη διευθέτηση επαγγελματικών θεμάτων. Εντούτοις, είναι σημαντικό να μην αφήσετε αυτές τις ανησυχίες να επηρεάσουν τη διάθεσή σας ή να έχουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προκαλέσει παρανοήσεις και παρερμηνείες, οπότε να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις και στο κλείσιμο συμφωνιών. Από τις 19 του μήνα, οι εργασιακές σας υποθέσεις εντείνονται, ειδικά αν έχετε πραγματοποιήσει μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σας. Αυτή η μεταβολή μπορεί να προκαλέσει άγχος και κούραση, αλλά η φύση σας που εξερευνά το άγνωστο μπορεί να σας βοηθήσει να εδραιώσετε μια νέα καθημερινότητα. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και στον έκτο ηλιακό σας οίκο ενδέχεται να σας βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα, καθώς αφορά κυρίως την εργασία.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer