Ο Τοξότης
ΤON MHNA

banner
από τις 6 με τη Νέα Σελήνη, ξεκινούν οι σημαντικές πλανητικές επιρροές, στο ζώδιό σας, που όμως είναι στο χέρι σας να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητικά. Αν αποφασίσετε να ανασκουμπωθείτε και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, αλλά και να γίνετε κατανοητοί από το περιβάλλον σας, ως προς τα ζητούμενά σας, ο μήνας μπορεί να αποδειχθεί «λαχείο». Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη σας, ο μήνας θα αποδειχθεί «μια απ’ τα ίδια». Όπως και να ‘χει, ο Δίας είναι απέναντί σας και σας προστατεύει σε κάθε περίπτωση, από κακοτοπιές, και όταν θα έρθει να τον συντροφεύσει και ο Άρης, τότε ο δυναμισμός σας, θα είναι ανεπανάληπτος. Έχετε και την ενίσχυση της Αφροδίτης από τον πύρινο Λέοντα, οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία για τις αποτυχίες. Μόνο τον εαυτό σας μπορείτε να κατηγορήσετε.
banner
η Πανσέληνος στις 22, συμβαίνει στον τομέα της καλής ή κακής σας ψυχολογίας και έχει άμεση επίπτωση στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας και κατ’ επέκταση τις σχέσεις σας. Σε όσο διάστημα επηρεάζει το πλανητικό αυτό γεγονός, θα ανασύρονται στην επιφάνεια, προβλήματα, που είχατε ξεχάσει, ωστόσο υπήρχαν πάντα υποβόσκοντα, υπονομεύοντας τη σταθερότητα και την ισορροπία στις σχέσεις. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, θα σας δίνει πάντα την ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη σας προς το ταίρι σας, αλλά και να λύσετε ουσιαστικά, όλα εκείνα που συσσωρεύονται εδώ και πολύ καιρό μέσα σας. Αν είστε ειλικρινείς θα βρείτε κατανόηση και αγάπη από το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι, θα έχετε άπειρες ευκαιρίες για φλερτ και ίσως μέσα από φιλικούς κύκλους γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα.
banner
η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα είναι αυτή που μέχρι τις 25 του μήνα, θα φέρει στο δρόμο σας εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες, αν ψάχνετε εργασία, ενώ οι οικονομικές συμφωνίες ή επενδύσεις, γίνονται εύκολα και αποδίδουν γρήγορα. Παρ’ όλα αυτά, εσείς καλείστε να προσέξετε κάθε λεπτομέρεια στους όρους των συμφωνιών καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες που κάνουν τη διαφορά. Αν και σε όλη τη διάρκεια του μήνα, το μυαλό σας θα είναι στη διασκέδαση και στις διακοπές, να γνωρίζετε ότι οι επαγγελματικές και οικονομικές επιλογές που θα κάνετε τώρα, θα σας «κυνηγούν», για πολύ μεγάλο διάστημα αργότερα. Γι αυτό φροντίστε να είναι όσο το δυνατόν πιο θετικές.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer