Ο Καρκίνος
ΤON MHNA

banner
Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου θα επηρεάσει τον επαγγελματικό σας τομέα και μπορεί να φέρει αλλαγές που εξαρτώνται από τις προσδοκίες που έχετε. Το διάστημα μέχρι τις 26 Απριλίου, κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις αλλαγές που πρόκειται να κάνετε και να αποφασίσετε πώς θα προχωρήσετε. Η μετάβαση του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19 Απριλίου θα φέρει την προσοχή σας στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές επαφές. Η σύνοδος Δία – Ουρανού στις 21 Απριλίου θα είναι σημαντική, καθώς θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεώσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο και να δημιουργήσετε νέες φιλίες και συνεργασίες. Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές δυσκολίες και αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με σύνεση και αποφασιστικότητα. Η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου μπορεί να φέρει στο φως πληροφορίες ή παρασκήνια που θα σας εκπλήξουν. Μπορεί να αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες από πρόσωπα που δεν το περιμένατε, και είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε αυτές τις καταστάσεις με σύνεση και ψυχραιμία.
banner
Αν και αυτό το μήνα η προσοχή σας είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου στα επαγγελματικά θέματα, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν για εσάς που παραμένετε ελεύθεροι. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό από τις 5 έως τις 28 του μήνα υποδεικνύει ότι η προσοχή σας ενδέχεται να εστιάζεται σε κάποιο άτομο που σχετίζεται με την εργασία σας ή την ομάδα εργασίας σας. Να είστε προσεκτικοί όμως ώστε να μην επηρεαστείτε από τον παρορμητισμό και να θυμάστε ότι η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να είναι παραπλανητική. Από τις 29 Απριλίου, όταν η Αφροδίτη μεταβεί στον Ταύρο, οι πράγματα αναμένεται να γίνουν ακόμα καλύτερα. Αυξάνονται οι πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιο άτομο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και πλησιάζει στα κριτήρια σας. Για εκείνους που είναι ήδη σε σχέση ή γάμο και εργάζονται μαζί με τον σύντροφό τους, είναι σημαντικό να μην μεταφέρουν τα επαγγελματικά ζητήματα στο σπίτι. Από το δεύτερο μισό του μήνα, η σχέση σας θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο καθώς θα υπάρχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και διάθεση για κοινωνικές δραστηριότητες.
banner
Η παρουσία του Ερμή στον Κριό, η Αφροδίτη επίσης στο ίδιο ζώδιο, και η έκλειψη Ηλίου στις αρχές του μήνα υποδεικνύουν ότι ο Απρίλιος θα φέρει έντονο ενδιαφέρον για τον επαγγελματικό σας τομέα. Ενδέχεται να αλλάξετε στόχους, να κατατάξετε διαφορετικά τις προτεραιότητές σας, ή ακόμα και να αλλάξετε εντελώς εργασία ή αντικείμενο εργασίας. Όποια και αν είναι η απόφασή σας, είναι σημαντικό να είναι αποτέλεσμα μελετημένης και συνετής σκέψης, και όχι παρόρμησης. Από τα μέσα του μήνα και μετά, προς τις 21 που έχουμε τη σύνοδο Δία – Ουρανού, ενδέχεται να επανέλθετε σε μια παλαιότερη επιδίωξή σας που δεν είχατε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μέχρι τώρα. Αν δείτε τις συνθήκες να αλλάζουν προς όφελός σας, μπορεί να αποφασίσετε να επικεντρωθείτε σε αυτήν. Γενικά, ο μήνας μπορεί να αποδειχθεί εποικοδομητικός, αλλά πρέπει να προσέχετε τα έκτακτα και εκτός προϋπολογισμού έξοδα.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer