Ο Ζυγός
ΤON MHNA

banner
αρχικά, νιώθετε απομονωμένοι. Στις 2 του μήνα η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Θέλετε να κάνετε το καλό και οι επιρροές από το περιβάλλον, αλλά και ο ψυχισμός σας, δεν σας αφήνουν. Οι σχέσεις δεν σας δίνουν ικανοποίηση, στεναχωριέστε και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να διώξετε τις ανασφάλειες, και τις φοβίες σας, που ταλαιπωρούν, τόσο εσάς τους ίδιους, όσο και τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Καταλαβαίνετε, ότι για να διατηρηθούν οι σχέσεις, οι συνεργασίες, αλλά και η σταθερότητα στις καταστάσεις που σας περιβάλλουν χρειάζονται συμβιβασμοί και πάνω απ’ όλα αποδοχή των όσων συμβαίνουν. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον οικονομικό σας τομέα μετά τις 14, ίσως κάποιες ευκαιρίες σας δώσουν μια ανάπαυλα, τουλάχιστον στα οικονομικά. Με τον Δία όμως να είναι ανάδρομος στους αέρινους Διδύμους, μάλλον θα οδηγηθείτε σε χωρισμούς, μια και οι υποχωρήσεις δεν είναι το ατού σας. Εδώ, μπορεί και να τελειώσουν σχέσεις που δεν έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Το αποκορύφωμα είναι κλείσιμο στον εαυτό σας, καμία επαφή με κανέναν, μόνο κάποιους πολύ δικούς σας ανθρώπους και διαρκής προσπάθεια ανάληψης ελέγχου των συναισθημάτων σας αρχικά και έπειτα των ανθρώπων που αγαπάτε, με τρόπο που δεν είναι και πολύ αρεστός. Ασκώντας όλη την εξουσία, που σας έχει παραχωρηθεί απ’ την άλλη μεριά αλλά και όση προσδίδουν τα έντονα συναισθήματά σας. Αν δεν συμβιβαστείτε, δυστυχώς, θα μείνετε μόνοι και απογοητευμένοι μέχρι το κλείσιμο του μήνα και καμιά Πανσέληνος (στο άξονα Ζυγού – Κριού στις 17), δεν πρόκειται να βοηθήσει.
banner
τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σας δώσει έστω και λίγη ικανοποίηση στις αρχές του μήνα. Η κοινωνική και αισθηματική σας ζωή περιορίζεται και οι διέξοδοι φαντάζουν άπιαστα όνειρα. Για να συντηρηθούν οι σχέσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις και δεν είστε σε θέση. Εντάσεις, ρήξεις και χωρισμοί, που έχουν προδιαγραφές να γίνουν οριστικοί. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο, έρχεται ένας μοιραίος έρωτας, που ξεσηκώνει τις αισθήσεις σας, και μπαίνετε στη διαδικασία να ξεκαθαρίσετε τις παλιές καταστάσεις, που εμποδίζουν τη συναισθηματική σας εξέλιξη. Από τις 14 του μήνα, το σκηνικό αλλάζει καθώς αποφασίζετε, τουλάχιστον σ’ αυτό τον τομέα, να συμβιβαστείτε με τις καταστάσεις. Ο έρωτας και η καλή ζωή, η εκπλήρωση των ερωτικών επιθυμιών σας και η αισιοδοξία, επανέρχονται. Η Πανσέληνος στις 17 αν μη τι άλλο, θα ευνοήσει τον τομέα των σχέσεων, και κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα, στις σχέσεις σας.
banner
Δίας ανάδρομος στους Διδύμους στις 10, Ερμής στο Σκορπιό και στο δεύτερο ηλιακό σας οίκο μετά τις 14προσοχή στις 6 του μήνα, που η Σελήνη σφιχταγκαλιάζει τον Πλούτωνα σε μία σύνοδο, που σας κάνει διεισδυτικούς και ελεγκτικούς απέναντι στους άλλους, αλλά και προξενώντας το φόβο στους συνεργάτες και συνεταίρους σας. Από τα, φέρνουν συμπεριφορές τόσο διεισδυτικές απέναντι στις προθέσεις των άλλων, όσο και ανασφάλειες ως προς το ποιόν των αποδόσεών σας στη δουλειά. Τα οικονομικά χρειάζονται έλεγχο, μη ξεφύγετε του προϋπολογισμού σας, και μην κάνετε λανθασμένες επενδύσεις, που θα πληρωθούν πολύ ακριβά μετά την Πανσέληνο στις 17. Το ότι βλέπετε ανθρώπους που δεν έχουν ούτε τη μισή απ’ τη δική σας αξία, να παίρνουν αξιώματα και διακρίσεις, σας κάνει έξαλλους. Η εξαλλοσύνη σας οδηγεί σε απέλπιδες κινήσεις, και προσέξτε να μην βρεθείτε εκτός εργασίας. Ευτυχώς, η επιρροή του Κρόνου που γυρίζει ορθόδρομος στον Αιγόκερω, θα φτάσει εγκαίρως, και δεν θα σας αφήσει να κάνετε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι, κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος στις 17, αν μη τι άλλο, θα εντείνει στον συναισθηματισμό σας, και ο μήνας θα κλείσει με απογοητεύσεις.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer