Ο Ζυγός
ΤON MHNA

banner
από το ξεκίνημα του μήνα, και ιδιαίτερα από τις 6 με τη Νέα Σελήνη, αναζητάτε τους φίλους και τους γνωστούς καθώς μια έντονη εξωστρέφεια, θα είναι εμφανής. Ύστερα μετακινείται ο Ερμής προς τον Λέοντα και θα ψάξετε να βρείτε τους φίλους και τις παρέες, που είχατε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Και καθώς και η Αφροδίτη έρχεται να συμπληρώσει το πλανητικό σκηνικό που σας επηρεάζει, θα περάσετε όμορφες στιγμές, με αυτούς που αγαπάτε. Μπορεί να σκέφτεστε διακοπές, και είτε μπορείτε να στηρίξετε οικονομικά, κάτι τέτοιο, είτε όχι, θα καταφέρετε να περάσετε καλά.
banner
όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε, πρόκειται να περάσετε, καθώς οι διακοπές, τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι μετακινήσεις γενικότερα, ευνοούνται. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για δουλειά, είτε για επιμόρφωση, παρέα με το ταίρι σας, θα είναι ό,τι καλύτερο για την ανανέωση της σχέσης σας, ιδιαίτερα αν αυτή είχε πέσει στη ρουτίνα. Οι ελεύθεροι θα διευρύνετε τους ερωτικούς σας ορίζοντες κάνοντας γνωριμίες, που κάποιες από αυτές μπορεί να αποδειχθούν «χρήσιμες» και σε άλλους τομείς της ζωής σας, εκτός από τον ερωτικό. Μπορείτε να φλερτάρετε ελεύθερα, αν είστε μόνοι, αλλά να περιορίσετε τις προσδοκίες και τον ενθουσιασμό σας, γιατί το ξέρετε πια, ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός.
banner
μέχρι και τις 20, ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο, πράγμα που σημαίνει ότι τα οικονομικά σας, θα σας απασχολούν σε καθημερινή βάση και οι υποχρεώσεις πολλές φορές θα κάνουν το κεφάλι σας να φουντώνει. Από εκεί και μετά, αρχίζει μια πιο δημιουργική και εποικοδομητική περίοδος, όπου οι επενδύσεις φέρνουν αποδόσεις, και τα έσοδα, αυξάνονται. Όσοι θέλετε να αλλάξετε δουλειά, ή ακόμα και να κάνετε χωροταξικές αλλαγές στο εργασιακό, ή οικιακό περιβάλλον, ενδείκνυται η περίοδος γύρω από την Πανσέληνο στις 22. Προσοχή στις συμπεριφορές προς τους συνεργάτες σας, καθώς θα υπάρξουν στιγμές, που θα ξεφύγετε τα εσκαμμένα.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer