Ο Ζυγός
ΤON MHNA

banner
Η διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 2 έως τις 26 του μήνα θα φέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που ενδέχεται να μην έχουν λυθεί πλήρως. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αντιμετωπίσετε αυτά τα θέματα και να τα εξετάσετε εκ νέου. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν επιστροφές σε οικονομικές υποθέσεις που είχαν παραμείνει εκκρεμείς για καιρό, καθώς και εκκρεμότητες που αφορούν την εργασία σας. Είναι σημαντικό να προσέξετε τις συμφωνίες και τις υποσχέσεις που γίνονται σε αυτήν την περίοδο, καθώς οι καθυστερήσεις και οι αναβολές είναι πιθανές λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη στις 8 Απριλίου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθηματικά τραύματα που ίσως χρειάζεται να αντιμετωπιστούν και να επουλωθούν. Μετά τις 19 Απριλίου, επικεντρωθείτε στη διευθέτηση γραφειοκρατικών ζητημάτων και στη λύση οικονομικών προβλημάτων. Η σύνοδος Δία – Ουρανού στις 21 Απριλίου ενδέχεται να φέρει απροσδόκητα οικονομικά κέρδη από πηγές που δεν είχατε φανταστεί. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είστε συνετοί στην επιλογή των όρων και συνεπείς στην πραγματοποίηση των υποχρεώσεών σας σε αυτές τις συμφωνίες. Επίσης, πρέπει να προσέξετε την Πανσέληνο στις 24 Απριλίου, όπου η κτητική διάθεσή σας μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις.
banner
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό αναδεικνύουν θέματα που αφορούν στις σχέσεις και στις υποθέσεις που σχετίζονται με αυτές. Θα κληθείτε να ασχοληθείτε με τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και να αντιμετωπίσετε το τέλος ή την αναθεώρηση ορισμένων σχέσεων. Ταυτόχρονα, μπορεί να εμφανιστούν νέες γνωριμίες και ευκαιρίες επανασύνδεσης. Η έκλειψη στις 8 του μήνα είναι σημαντική για την αισθηματική σας ζωή, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις σχέσεις σας. Είτε αποφασίσετε να τελειώσετε κάτι, είτε να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα, είναι σημαντικό να το κάνετε με σύνεση και ψυχραιμία. Για τους ελεύθερους, οι νέες γνωριμίες και ευκαιρίες ενδέχεται να προκύψουν μετά τις 21 του μήνα, αλλά ο παρορμητισμός δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Είναι σημαντικό να προσεγγίσετε τις καινούργιες γνωριμίες με σύνεση και φροντίδα.
banner
Ο μήνας αυτός φέρνει αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις και ζητήματα που αφορούν τις εργασιακές σας σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά με την παρουσία του Άρη στους Ιχθύες και τη συνάντησή του με τον Κρόνο στις 10 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο μισό του μήνα θα είναι αρκετά απαιτητικό για εσάς, απαιτώντας προσοχή και δέσμευση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 2 έως τις 26 του μήνα ενισχύει αυτήν την απαιτητικότητα και μπορεί να προκαλέσει περισσότερο στρες και πίεση. Ωστόσο, από τις 21 Απριλίου το σκηνικό τείνει να αλλάξει και θα είναι εμφανές από γεγονότα που εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να ελέγξετε την παρόρμηση και τη βιασύνη σας αυτόν τον μήνα, καθώς αυτή η τάση μπορεί να οδηγήσει σε νέα ζητήματα και προβλήματα. Καλό θα ήταν επίσης να διαχειριστείτε καλά τα οικονομικά σας και να αποφύγετε την υπερκατανάλωση, καθώς μια τάση για αυτό μπορεί να είναι παρούσα.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer