Ο Κριός
ΤON MHNA

banner
ο Ιούλιος είναι γενικά ο μήνας με τις περισσότερες μετακινήσεις, καθώς θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, τόσο για διακοπές, όσο και για εκδρομές, μικρής ή μεγάλης διάρκειας. Ο Άρης από τον Ταύρο, σας καλεί να κάνετε σωστή διαχείριση των εσόδων σας αλλά και των οικονομικών γενικότερα. Να είστε προσεκτικοί στις 15, που θα συναντηθεί με τον Ουρανό. Απαγορεύονται δια ροπάλου οι παρορμητικές κινήσεις, και επιβάλλεται ψυχραιμία, καθώς διάφορα απρόβλεπτα γεγονότα, κυρίως στα οικονομικά, σας αναστατώνουν την καθημερινότητα. Το καλό είναι ότι η διάθεσή σας, θα είναι σε καλά επίπεδα και έτσι θα αποφύγετε μεγάλες στεναχώριες. Προς το τέλος του μήνα, μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τα χόμπι και τις δραστηριότητες που κρατούν καλή σωματική και ψυχική ισορροπία. Η Πανσέληνος για ακόμα μια φορά, όπως και τον προηγούμενο μήνα, συμβαίνει στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω ( αρκετά σπάνιο φαινόμενο, οι δύο Πανσέληνοι στον ίδιο άξονα) και σας επηρεάζει, τόσο την ψυχολογία, όσο και ανασύρει αναμνήσεις από ένα παρελθόν, που ενδέχεται να θέλετε να ξεχάσετε.
banner
ο μήνας αυτός θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας (αν είστε γονείς), με τις σχέσεις και τους συντρόφους σας, μια και δίνονται αρκετές ευκαιρίες για να έρθετε κοντά και να ανανεωθείτε συναισθηματικά. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τομέα των αισθηματικών σας και θα σας δίνει ευκαιρίες τόσο για νέες γνωριμίες, όσο και για να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ή όποιο είναι το πρόσωπο που αποσπά το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Και επειδή είναι ο μήνας τον μετακινήσεων ίσως μερικές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα, να συμβάλλουν θετικά ως προς την ανανέωση της αισθηματικής σας ζωής.
banner
μεγάλη προσοχή στις 15 του μήνα με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού, στον τομέα των οικονομικών σας, καθώς έρχονται έκτακτα έξοδα, που όχι μόνο δεν είχατε προϋπολογίσει, αλλά και δεν ελέγχονται εύκολα. Αν κρατήσετε αδιάλλακτη στάση απέναντι σε αυτά, τότε φοβάμαι ότι θα βρεθείτε απέναντι σε ένα οικονομικό πρόβλημα, που η λύση του θα αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο διαλλακτικοί και προσαρμόσιμοι. Η δουλειά, επίσης θα απορροφήσει το ενδιαφέρον σας, καθώς κάποιες επενδύσεις δείχνουν να αποδίδουν καρπούς. Τις τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα, που ο Άρης πλέον θα είναι στους Διδύμους, θα αυξηθεί η επαγγελματική σας δραστηριότητα στο μέγιστο βαθμό, και εννοείται αυτό θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer