Ο Κριός
ΤON MHNA

banner
Ο Απρίλιος είναι μία από τις πιο σημαντικές περιόδους του χρόνου, όχι μόνο λόγω των γενεθλίων σας, αλλά και λόγω των αλλαγών στις πλανητικές συνθήκες που πρόκειται να επηρεάσουν τη ζωή σας για το υπόλοιπο της χρονιάς και ίσως και πέραν αυτής. Στις 2 του μήνα, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομή του, καλώντας σας να επανεξετάσετε τις σκέψεις, τα σχέδιά σας, τις επιθυμίες σας και τις σχέσεις σας. Η Νέα Σελήνη στις 8 θα σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία. Η ακριβής σύναψη της Νέας Σελήνης με τον Χείρωνα θα αποκαλύψει κρυφές πληγές από το παρελθόν που χρειάζεται να επουλωθούν. Σε αυτή τη φάση, είναι πιθανό να αντιληφθείτε ότι ορισμένες σχέσεις ή συνεργασίες έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και πρέπει να λήξουν οριστικά. Από τις 19 του μήνα, ο Ήλιος θα μεταβεί στον Ταύρο, εστιάζοντας την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα. Η 21η Απριλίου είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς σημειώνεται η σύνοδος Δία - Ουρανού, μια σπάνια όψη που συμβαίνει μόνο κάθε 14 χρόνια. Αυτό το γεγονός επηρεάζει τον οικονομικό σας τομέα και μπορεί να φέρει απρόσμενα κέρδη και οικονομικές ευκαιρίες. Αναμένονται ασυνήθιστα γεγονότα αυτόν τον μήνα, και το σημαντικό είναι να αντιμετωπίσετε κάθε κατάσταση με σύνεση.
banner
Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 2 του μήνα, είναι πιθανό να βρεθείτε σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με τη σχέση σας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργείτε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας. Μπορεί να είναι δυνατόν να σκεφτείτε μια επανασύνδεση ή να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας. Από τις 5 του μήνα, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και συναντά τον ανάδρομο Ερμή, θα προκύψουν ευκαιρίες για ανανέωση σχέσεων που έχουν προβλήματα, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε τα θέματα που σας απασχόλησαν. Πριν τις 8 του μήνα, με την Ηλιακή έκλειψη, θα έχετε καθαρίσει τις επιθυμίες και τις δυνατότητές σας. Γενικά, ο Απρίλιος μπορεί να θεωρηθεί επαναστατικός μήνας για τις σχέσεις σας, καθώς υπάρχει πιθανότητα να αναθεωρήσετε τις προηγούμενες δηλώσεις σας σχετικά με τις σχέσεις σας. Κατά το τέλος του μήνα, θα διαπιστώσετε ότι ο Απρίλιος σας βοήθησε να γνωρίσετε καλύτερα τις προσωπικές σας ανάγκες και τα συναισθήματά σας, είτε με επαναστάσεις είτε χωρίς αυτές.
banner
Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί κατά την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 2 του μήνα, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να παρεξηγηθείτε με συνεργάτες, να παρερμηνεύσετε καταστάσεις ή να καταλάβετε λάθος συμφωνίες ή συμβόλαια. Η σαφής επικοινωνία και η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι απαραίτητες, ακόμα και αν υπάρχει ο κίνδυνος να σας χαρακτηρίσουν ως λεπτολόγους. Σε αυτήν τη φάση, είναι καλό να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις σχετικά με τις συνεργασίες σας, καθώς η παρορμητικότητά σας σε συνδυασμό με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Κάθε φορά που βρισκόμαστε σε περίοδο εκλείψεων, υπάρχει γενική ρευστότητα στις υποθέσεις μας και είναι σημαντικό να μην βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις. Ωστόσο, καθώς ορισμένες αποφάσεις ενδέχεται να απαιτούνται άμεσα, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αξιολογήσετε κάθε κατάσταση, ιεραρχώντας τις προτεραιότητές σας, προκειμένου να αποφύγετε λάθη που θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer