Προσωπικά Τηλεφωνικά Ραντεβού

Κλείστε μια ιδιωτική τηλεφωνική συνάντηση με ειδικούς αστρολόγους και μέντιουμ. Λάβετε ακριβείς και εξατομικευμένες προβλέψεις. Αποκτήστε σαφήνεια και κατεύθυνση στη ζωή.

banner

Αν αναζητάτε εξατομικευμένη αστρολογική καθοδήγηση που να είναι προσαρμοσμένη στις μοναδικές σας ανάγκες, τότε μια προσωπική τηλεφωνική συνάντηση με έναν αστρολόγο είναι η ιδανική λύση για εσάς!

Απόλαυσε την εξατομικευμένη εμπειρία του ραντεβού τηλεφωνικής πρόβλεψης!

Ο χρόνος σου αξιοποιείται στο έπακρο. Μίλησε χωρίς αναμονές και πάρε άμεσες απαντήσεις!

Επέλεξε ημέρα και ώρα που σου ταιριάζει και μίλησε χωρίς άγχος με το προσωπικό σου μέντιουμ.

Προσαρμοσμένη αστρολογία, βαθιά προσωπική εμπειρία, αποκλειστική πρόσβαση.

FAQs

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον συνεργάτη που επιθυμείς, να ορίσεις ημέρα & ώρα και να πληρώσεις για το ραντεβού σου. Η πληρωμή γίνεται με 2 τρόπους, είτε με άμεση πληρωμή με κάρτα είτε με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. Ένα ραντεβού θεωρείται κλεισμένο μόνο εάν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή & έχετε λάβει το email επιβεβαίωσης με τον μοναδικό κωδικό.

Βεβαίως! Δεν υπάρχει κανένας γεωγραφικός περιορισμός. Η διαδικασία που ακολουθείτε είναι ίδια όπου και αν βρίσκεστε.

Φυσικά! Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε ένα ραντεβού σας μπορείτε να το κάνετε έως 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα. Καλείτε στο 2111039350 από τις 07:00 έως τις 03:00 και απλώς ενημερώνετε για την ακύρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2111039350 από τις 07:00 έως τις 03:00. Ένας εκπρόσωπος θα είναι πάντα διαθέσιμος να απαντήσει στα ερωτήματα σας και να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί.

Αφού πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας, θα λάβετε το email επιβεβαίωσης το οποίο θα περιέχει έναν μοναδικό κωδικό για το ραντεβού σας. Με τον κωδικό αυτό θα επιβεβαιώσετε την κράτηση σας όταν καλέσετε στο 2111039350. Εάν δεν λάβετε το email καλέστε στο 2111039350 για να σας βοηθήσουμε.

Εάν έχει γίνει εγκαίρως η ακύρωση του ραντεβού σας, βεβαίως και πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων εντός 2 εργάσιμων λόγω τραπεζικών διαδικασιών.
prospoika-rantevou-xronokartes-banner
prospoika-rantevou-xronokartes-banner prospoika-rantevou-xronokartes-banner prospoika-rantevou-xronokartes-banner