Όροι Χρήσης

Η VIP TELEMEDIA I.K.E. διαχειρίζεται εμπορικά την ιστοσελίδα Astranews.gr (www.Astranews.gr) και κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στον σχεδιασμό και στο συνολικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Όλο το περιεχόμενο του Astranews.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, δεν μπορεί να αποτελέσει, εν όλω ή εν μέρει, αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, επαναδημοσίευσης, ή να “φορτωθεί”, μεταδοθεί ή διανεμηθεί με κανέναν τρόπο.

Οποιαδήποτε παραβίαση των δικαιωμάτων της εταιρείας οδηγεί σε νομικές συνέπειες και ποινές σύμφωνα με το νόμο.

Η VIP TELEMEDIA I.K.E. προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους εδώ περιγραφόμενους όρους χρήσης, τους οποίους ο χρήστης πρέπει να διαβάσει προσεκτικά και να τους αποδεχτεί προτού χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της Astranews.gr.

· Χρήση Δικτυακού Τόπου

Η VIP TELEMEDIA I.K.E. επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί, να προσθέτει ή να διαγράφει περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων των όρων χρήσης, ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, εκτός από τη δημοσίευση των αλλαγών μέσω της ίδιας ιστοσελίδας.

Παρέχεται περιορισμένο δικαίωμα χρήσης της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της για μη εμπορικούς σκοπούς, με απαγόρευση της αναδημοσίευσης, ανάρτησης σε άλλες ιστοσελίδες, επεξεργασίας, διανομής ή δημιουργίας παράγωγων έργων χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της VIP TELEMEDIA I.K.E.

Η χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών της θα πρέπει να γίνεται μόνο για νόμιμους σκοπούς, με τρόπο που δεν παρεμποδίζει τη χρήση από άλλους χρήστες και δεν προκαλεί βλάβη στην ιστοσελίδα ή σε τρίτους. Οι επισκέπτες και χρήστες οφείλουν να συμμορφώνονται με τον νόμο, τη δεοντολογία και τους όρους χρήσης, αποφεύγοντας πράξεις ή παραλείψεις που παραβαίνουν τη νομοθεσία.

Η VIP TELEMEDIA I.K.E. έχει το δικαίωμα, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, να τερματίσει την πρόσβαση ενός χρήστη στην ιστοσελίδα για παραβίαση των όρων χρήσης, να απενεργοποιήσει ή να διαγράψει λογαριασμούς, και να αποτρέψει την πρόσβαση σε υπηρεσίες.

· Περιορισμός Ευθύνης

Η VIP TELEMEDIA I.K.E. δεν φέρει ευθύνη για την πληρότητα, την ακρίβεια, ή την επικαιρότητα του περιεχομένου και δεν εγγυάται την αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών χωρίς σφάλματα. Οι χρήστες αναγνωρίζουν ότι η χρήση των πληροφοριών και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας γίνεται αποκλειστικά για ψυχαγωγικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως έγκυρες πληροφορίες ή συμβουλές. Επιπλέον, η VIP TELEMEDIA I.K.E. δεν ευθύνεται για τυχόν άμεση ή έμμεση ζημία που προκύπτει από τη χρήση της ιστοσελίδας.

Το περιεχόμενο της Astranews.gr προσφέρεται “όπως είναι” χωρίς καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, για την εμπορευσιμότητα ή την καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό.

· Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καταχωρούν προσωπικά στοιχεία για τη διασφάλιση επικοινωνίας, εμπορικών συναλλαγών ή για την παραλαβή ενημερωτικών μηνυμάτων. Οι χρήστες οφείλουν να παρέχουν αληθείς και ακριβείς πληροφορίες και να ενημερώνουν τα στοιχεία εγγραφής τους ώστε να διατηρούνται ενημερωμένα.

Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρούνται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τη VIP TELEMEDIA I.K.E. και συνεργαζόμενες εταιρείες για την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Προσωπικά στοιχεία μπορεί να αποκαλυφθούν εξαιρετικά όταν απαιτείται από το νόμο.

Η ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση των χρηστών σε ορισμένες υπηρεσίες. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τον περιηγητή τους για να προειδοποιείται για τη χρήση cookies ή να αποκλείει τη χρήση τους, με την πιθανότητα να μην έχουν πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες.

· Περιεχόμενο Πληροφοριών και Υπηρεσιών

Οι χρήστες αναγνωρίζουν πριν από τη χρήση ότι το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες της Astranews.gr έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να βασίζουν την οποιαδήποτε συμπεριφορά τους στις πληροφορίες που περιέχονται. Η VIP TELEMEDIA I.K.E. δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία που προκύπτει από τη χρήση της ιστοσελίδας.

Η VIP TELEMEDIA I.K.E. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τρίτων που συνδέονται μέσω συνδέσμων στην Astranews.gr ή προβάλλονται στην ιστοσελίδα. Για προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση τρίτων ιστοσελίδων, οι χρήστες πρέπει να απευθύνονται απευθείας στις αντίστοιχες ιστοσελίδες.

· Κανόνες Χρήσης

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες επικοινωνίας της Astranews.gr φέρουν την πλήρη ευθύνη των ενεργειών τους και απαγορεύεται η μετάδοση περιεχομένου με απειλητικό, προσβλητικό ή παράνομο χαρακτήρα. Η Astranews.gr διατηρεί το δικαίωμα να συνεργάζεται με αρχές για την αποκάλυψη της ταυτότητας χρηστών που δημοσιεύουν ή μεταδίδουν παράνομο υλικό.

· Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας

Η Astranews.gr παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας με αστρολογικό περιεχόμενο και επιπλέον δίνει πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων. Η ιστοσελίδα δεν φέρει ευθύνη για την ποιότητα της επικοινωνίας ή των συναλλαγών που πραγματοποιούνται.

· Προστασία Ανηλίκων

Η Astranews.gr απευθύνεται σε ενήλικες με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Προτρέπει τους γονείς να επιβλέπουν την πρόσβαση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και να χρησιμοποιούν τις σελίδες της με κατάλληλη καθοδήγηση.

· Εφαρμοστέο Δίκαιο και Λοιποί Όροι

Οι όροι χρήσης της Astranews.gr διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οι διαφορές υπόκεινται στη δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων. Η μη άσκηση δικαιωμάτων δεν ισοδυναμεί με παραίτηση από αυτά.