Αγορά Πακέτου Ομιλίας

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα που σας ταιριάζει

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

agora xronou banner agora xronou banner

Αν αναζητάτε εξατομικευμένη αστρολογική καθοδήγηση άμεσα και οικονομικά, τότε η αγορά ενός προπληρωμένου τηλεφωνικού πακέτου για αστρολογικές υπηρεσίες είναι ο σωστός τρόπος! Με ένα προπληρωμένο πακέτο, μπορώ να προϋπολογίσω τα έξοδά μου πιο αποτελεσματικά, αποφεύγοντας απροσδόκητα έξοδα και εκμεταλλευόμενος τις μειωμένες τιμές για έναν καθορισμένο αριθμό συνεδριών.

step 1
step 1
step 2
step 2

Τα προπληρωμένα πακέτα όχι μόνο μου εξοικονομούν χρήματα, αλλά μου προσφέρουν και μεγαλύτερη ευελιξία στην κατανάλωση του πακέτου μου. Μπορώ εύκολα να καλέσω και να ζητήσω τον προσωπικό μου αστρολόγο για να λάβω έγκαιρη καθοδήγηση και συμβουλές.

Αν λοιπόν αναζητάτε έναν προσιτό, ευέλικτο και βολικό τρόπο για να λαμβάνετε τακτικά αστρολογική καθοδήγηση, ένα προπληρωμένο τηλεφωνικό πακέτο για αστρολογικές υπηρεσίες είναι η τέλεια επιλογή για εσάς!

step 3
step 3
step 4
banner
step 4

Αγοράστε το πακέτο που επιθυμείτε και καλέστε μας στο 211 10 39 310 για να πάρετε άμεσα προσωπική πρόβλεψη από τον αστρολόγο / μελλοντολόγο σας.

banner

Δεν επιβαρύνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου με κλήσεις υψηλής χρέωσης

Κορυφαίο Κέντρο Αστρολογίας για επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά

Μιλάς οικονομικά ότι ώρα θες με τον αστρολόγο σου

Αγοράζεις το πακέτο ομιλίας που θέλεις με πιστωτική, χρεωστική, ή κατάθεση-μεταφορά χρημάτων

FAQs

Η αγορά χρόνου ομιλίας είναι εφικτή μέσω πληρωμής με κάρτα με την ασφάλεια της VIVA καθώς και μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό.

Φυσικά, υπάρχει δυνατότητα συνομιλίας από το εξωτερικό.

Βεβαίως, εφόσον σας έχει μείνει διαθέσιμος χρόνος από αγορά πακέτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό μέχρι να τον εξαντλήσετε.

Μπορείτε να καλέσετε καθημερινά στο 211 10 39 310 από τις 07:00 π.μ έως τις 03:00 π.μ και ένας συνεργάτης μας θα σας παρέχει διευκρινήσεις σε ό,τι χρειάζεστε.

Αφού κάνετε την πληρωμή σας, θα λάβετε έναν κωδικό στο email σας. Στην συνέχεια καλείτε στο 211 10 39 310 και με τον κωδικό σας μπορείτε να συνομιλήσετε με συνεργάτη μας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πακέτο σας καθημερινά από τις 07:00π.μ έως τις 03:00π.μ
agora xronou banner agora xronou banner