Ο Λέων
ΤON MHNA

banner
η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, στις 23 του προηγούμενου μήνα, σας έφερε μια εκπληκτική επαγγελματική ευκαιρία, η οποία είχε και οικονομικές απολαβές. Το θετικό διάστημα συνεχίζεται και τον Ιούνιο, με τη συνάντηση Ήλιου, Αφροδίτης, στους Διδύμους, αλλά και την επιρροή του Πλούτωνα από τις πρώτες μοίρες του Υδροχόου. Ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα ανοίγει για σας τώρα, και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. Σημαντικοί στόχοι επιτυγχάνονται, σχέσεις, είτε φιλικές είτε ερωτικές, αποκαθίστανται, ενώ επαγγελματικές συμφωνίες με εξαιρετικούς οικονομικούς όρους, επιτυγχάνονται εύκολα και γρήγορα και μάλιστα χωρίς καν διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, να γνωρίζετε ότι η εύνοια για σας δεν τελειώνει εκεί. Είναι όμως σημαντικό να εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητικά αυτή τη συγκυρία για να πετύχετε αυτά, που στο παρελθόν, μπορεί να θεωρούσατε ακατόρθωτα.
banner
με την είσοδο του Δία στους Διδύμους, η κοινωνικότητά σας πήρε τ’ απάνω της. Εκεί στους Διδύμους θα γίνει η «συνάντηση κορυφής», Δία, Αφροδίτης, υπό την αιγίδα του Πλούτωνα από τον αντιδιαμετρικό σας Υδροχόο, για να απογειωθεί τόσο η αισθηματική, όσο και η ερωτική σας ζωή. Οι σχέσεις που στο παρελθόν αντιμετώπισαν προβλήματα, τώρα επανέρχονται, με ξεκαθαρίσματα που κάνουν καλό και λυτρώνουν όσους πιέζονταν από το βάρος των άλυτων ζητημάτων. Οι γάμοι, οι μακροχρόνιες σχέσεις, κάνουν ένα σημαντικό βήμα παρακάτω. Οι ελεύθεροι, θα έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε όσο θέλετε, να κάνετε γνωριμίες όσες θέλετε, και εκτός από την ημέρα της Πανσελήνου, που θα είστε λίγο «πεσμένοι», όλο τον υπόλοιπο μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και κάπου εκεί, ανάμεσα στον κόσμο που παρευρίσκεται σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, ίσως συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.
banner
ο Ταύρος αντιπροσωπεύει για σας τον τομέα των επαγγελματικών σας, αλλά και το πώς φαίνεστε στο περιβάλλον σας. Στις 9 του μήνα, ο Άρης, εισέρχεται σε αυτόν τον τομέα και σας ανεβάζει το image. Έτσι, με περίσσιο κύρος και ωριμότητα θα επιτύχετε πολύ σημαντικές επαγγελματικές επιδιώξεις και συνεργασίες, ενώ στον τομέα του ανταγωνισμού, πρωταγωνιστείτε. Προσοχή όμως, στον τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 11, που φέρνει εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο και σας αποσυντονίζει, και στην Πανσέληνο στις 22, που μπορεί να φέρει μια μικρή, αδιαθεσία και ένα θέμα υγείας, που επίσης θα σας αποσυντονίσει. Δεν θα κρατήσει πολύ όμως και επιστρέφετε δυναμικά στο στίβο, τις διεκδίκησης οικονομικών και επαγγελματικών στόχων.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer