Ο Δίδυμος
ΤON MHNA

banner
από τις 26 του προηγούμενου μήνα, ο Δίας, έχει εισέλθει δυναμικά στο ζώδιό σας, και σας χαρίζει περισσή εύνοια, η οποία, μάλιστα καλά ακούσατε, θα κρατήσει για έναν ολόκληρο χρόνο, όσο θα παραμένει ο Δίας, εκεί, στο ζώδιό σας. Στη διάρκεια αυτής την περιόδου, θα σας δοθούν ευκαιρίες, είτε για νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους, είτε για δουλειά, είτε για συνεργασίες, είτε για αύξηση των εισοδημάτων σας. Εσείς αποφασίζετε πού θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται, οι φίλοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν και να σταθούν δίπλα σας, αλλά και εσείς, έχετε ενθουσιασμό και καλή διάθεση σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα. Η Πανσέληνος στις 22 του μήνα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, επηρεάζει τα οικονομικά σας, και δη εκείνα που έχουν να κάνουν με στο σύντροφο. Δώστε προσοχή στο χειρισμό των εκτάκτων εξόδων που μπορεί να προκύψουν εκείνη τη μέρα.
banner
ήδη, από τις 23 του προηγούμενου μήνα, η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, έφερε ασίγαστα πάθη, τόσο για τους ελεύθερους όσο και για τους δεσμευμένους. Ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στις τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου, ένας παράφορος έρωτας, έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας. Αργότερα, παρέα με τον Ήλιο και το Δία, έρχεται και η Αφροδίτη να ευνοήσει, τις σχέσεις, τους γάμους, τα ειδύλλια. Από τις 4 του μήνα ξεκινάει ένα πάρα πολύ ευνοϊκό διάστημα για όσους θέλετε να πάτε τη σχέση σας παρακάτω, κάνοντας το «επίσημο» βήμα, αλλά και για όσους επιδιώκουν να σταθεροποιηθούν μέσα σε μία σχέση, που ξεκινά τώρα. Για όσους, τριγυρίζετε στην αναζήτηση του τέλειου συντρόφου, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα στα μέσα του μήνα, αυτός να έρθει, μέσα από ομάδες με κοινά ιδανικά και επιδιώξεις.
banner
η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, μπορεί να φέρει λύσεις στα προβλήματά σας, που ούτε κι εσείς οι ίδιοι δεν περιμένατε. Είπαμε, ο Δίας, ευνοεί. Στη διάρκεια της παραμονής του λοιπόν στο ζώδιό σας, θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τις ικανότητές σας, στο επαγγελματικό περιβάλλον και να εισπράξετε τα εύσημα για τις προσπάθειές σας. Πρόκειται να αναδειχθείτε αρκετά στον τομέα του ανταγωνισμού, αλλά και αλλού. Οι ευκαιρίες για συνεργασίες, ξεκινούν από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα. Τα οικονομικά σας θα κυμανθούν σε φυσιολογικά επίπεδα, εκτός κι αν αδράξετε ( με δικό σας ρίσκο) κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα μέσα του μήνα. Εύνοια έχετε και από την Αφροδίτη, και από τον Ήλιο και από τον Ερμή, ο οποίος σας δίνει (όχι ότι το χρειάζεστε), επικοινωνιακή δεινότητα, ώστε να επιτύχετε και τους πιο δύσκολους στόχους.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer