Ο Ιχθύς
ΤON MHNA

banner
Ο μήνας θα δώσει έμφαση σε οικονομικά θέματα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για να διευθετηθούν εκκρεμότητες. Ό,τι έχετε αφήσει ανεκπλήρωτο από το παρελθόν, επιστρέφει απαιτώντας διευθέτηση με το που ξεκινά ο μήνας, καθώς ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στις 2 Απριλίου. Αν δεν ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και δεν διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας, οι αποφάσεις σας μπορεί να οδηγήσουν σε χάος. Με τη νέα Σελήνη στις 8, μπορεί να ξαναβρείτε τον εαυτό σας να σκέφτεται για επενδύσεις που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα. Εάν αυτό συμβεί, κρατήστε την ψυχραιμία σας και περιμένετε μέχρι την 26η που ο Ερμής αρχίζει να κινείται προς τα εμπρός. Ακόμα, μην τα βάζετε με τον εαυτό σας σχετικά με αναποδιές που προκύπτουν. Κρατήστε τα θετικά στοιχεία και την πείρα που αποκομίζετε από αυτές τις καταστάσεις και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση προς το μέλλον. Στις 19 θα έχετε ευκαιρία να απολαύσετε συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ στις 21 μπορεί να αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες λόγω της σύνοδο Δία-Ουρανού. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί και να έχετε προβλέψεις για έκτακτα έξοδα και αναποδιές. Τέλος, η Πανσέληνος στις 24 θα σας υπενθυμίσει να δίνετε προσοχή σε λεπτομέρειες και δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.
banner
Στις αρχές του μήνα, η Αφροδίτη, παραμένοντας ακόμα στο ζώδιό σας, συναντά τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα, ενισχύοντας έτσι τα αισθήματά σας στο έπακρο. Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, ο έντονος συναισθηματισμός θα είναι εμφανής σε όλους γύρω σας. Ωστόσο, προσοχή, στις 5 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό, ξεκινώντας ένα διάστημα όπου οι παρορμήσεις σας μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις, γνωριμίες και αποφάσεις σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Όσοι είστε σε σχέσεις, καλό είναι να προσέχετε τα λόγια σας λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 2 του μηνός, καθώς αυτά μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές δυσκολίες. Επιπλέον, στις 19 του μήνα, ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο, αυξάνοντας τις κοινωνικές επαφές και υποχρεώσεις. Συνολικά, ο έντονος συναισθηματισμός των πρώτων ημερών του μήνα οδηγεί σε αποφάσεις που δεν πρέπει να ληφθούν παρορμητικά. Πάρτε τον χρόνο σας, ειδικά όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος, για να ξανασυντονίσετε τις σκέψεις σας και να αποφασίσετε με σαφήνεια. Για τους ελεύθερους, αναμένεται ένα περίοδο ενδιαφέρουσας γνωριμίας μετά τις 21 του μήνα.
banner
Τα θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τις οικονομικές υποχρεώσεις σας θα προκύπτουν συνεχώς κατά τη διάρκεια του μήνα. Τόσο η Αφροδίτη στον Κριό, όσο και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, καθώς και η έκλειψη στον ίδιο ζώδιο, θα φέρουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που έχουν παραμείνει άλυτα και τα αγνοούσατε εδώ και πολύ καιρό. Οι περιστάσεις απαιτούν λύσεις καίριες, άμεσες και πάνω απ' όλα οριστικές. Αν καθυστερήσετε ή προσπαθήσετε να αγνοήσετε αυτές τις υποθέσεις, φοβάμαι ότι δεν θα αντέξετε τις συνέπειες. Αντίθετα, αν σκέφτεστε να κάνετε μια νέα επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία, είναι καλό να περιμένετε μέχρι να επιστρέψει ο Ερμής σε κανονική πορεία. Τότε το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο και η ρευστότητα που υπάρχει κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα αντικατασταθεί με σταθερότητα. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που έχουν καθυστερήσει ή αναβληθεί.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer