Ο Υδροχόος
ΤON MHNA

banner
οικογενειακά ζητήματα που σας πίεζαν απ’ τον προηγούμενο μήνα, εξακολουθούν να είναι η πέτρα του σκανδάλου για πολλά, και αυτό το μήνα και αυτό εξαιτίας της θέσης του Άρη. Αυτό το μήνα, καλείστε να διαπιστώσετε ότι μετά την καταιγίδα, βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο. Έτσι και τώρα, θα αποζημιωθείτε για ό,τι χρειάστηκε να περάσετε. Όχι όμως πριν από τις 20, που ο Άρης αλλάζει χέρια, και θα πρέπει να προσέχετε να μην χάσετε ούτε την ψυχραιμία αλλά ούτε και την υπομονή σας. Κυρίως όμως, να μην προβείτε σε ενέργειες, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα κάνατε ποτέ, εκεί γύρω στις 15. Ένα πράγμα να θυμάστε, σε όλη αυτή την έντονη περίοδο, οι διακοπές ξεκινούν 21 του μήνα. Όταν ο Άρης, θα συναντήσει το Δία στους Διδύμους και θα φέρουν μαζί όλη την εύνοια του κόσμου. Γι αυτό, να είστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι και οι αποζημιώσεις έρχονται.
banner
όπως είπαμε και πριν, από τις αρχές του μήνα μέχρι και τις 25, είναι καλή περίοδος να λύσετε τα όποια προβλήματα απασχολούν τις σχέσεις σας, και αυτό περιλαμβάνει και τις αισθηματικές σας σχέσεις. Η Αφροδίτη, από τον αντιδιαμετρικό σας Λέοντα, έχει πολλά να προσφέρει στον αισθηματικό σας τομέα, δίνοντάς σας γοητεία, λάμψη και ερωτισμό για να διεκδικήσετε τον έρωτα που σας αξίζει. Όσοι είστε σε σχέσεις, μετά την Πανσέληνο στις 22, μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε διακοπές με το ταίρι σας, κι αν ακόμα δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, μπορείτε να σχεδιάσετε μικρές αποδράσεις που θα βοηθήσουν τη σχέση, ή το γάμο να ανανεωθούν. Οι ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε σωστά τα αισθήματα και τις βλέψεις σας, προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και ίσως μέσα από ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα, ξεπηδήσει ένας μεγάλος έρωτας.
banner
αρχές του μήνα έως και 25, είναι πάρα πολύ καλή περίοδος για να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, είτε για να συνάψετε συμφωνίες, είτε για να λύσετε προβλήματα. Δεν θα λείψουν τα έκτακτα έξοδα, βέβαια, αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλα για να δημιουργήσουν ντόρο. Οι εργασιακές σχέσεις περνούν μια μικρή κρίση, που με καλή διαχείριση, μπορούν να τακτοποιηθούν άνετα. Μια καλή ευκαιρία για δουλειά παρουσιάζεται με καλούς οικονομικούς όρους, και όσοι είστε στο πόδι, για αλλαγές, μπορείτε να προβείτε άμεσα στη συμφωνία αυτή. Όσοι αναζητάτε εργασία, που να συνάδει με τις γνώσεις και την εμπειρία σας, θα χρειαστεί να περιμένετε για μετά την Πανσέληνο στις 22.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer