Ο Υδροχόος
ΤON MHNA

banner
Αυτό το μήνα, το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θα περάσουν από εξέταση συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και ίσως ακόμα και γείτονες. Επίσης, ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα απαιτήσουν την άμεση προσοχή σας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για αυτά τα θέματα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ο ανάδρομος Ερμής (2-26 Απριλίου) μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, είναι σημαντικό να ελέγξετε το μεταφορικό σας μέσον και να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση. Μια προσέγγιση που προκαλεί ανησυχία στις οικογενειακές σας σχέσεις μπορεί να προκύψει με τη νέα Σελήνη στις 8 του μήνα, καθώς εκκρεμούν θέματα που πρέπει να επιλυθούν. Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 19 Απριλίου και τη σύνοδο του Δία με τον Ουρανό στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο στις 21 Απριλίου, είναι πιθανό να προκύψουν αναστάτωση και αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις. Είναι επίσης κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε την οριστική λήξη ή επισημοποίηση σχέσεων. Τέλος, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 24 Απριλίου θα σας ωθήσει να εξετάσετε προσεκτικά τις αποφάσεις σας και τις επιπτώσεις τους στις σχέσεις σας.
banner
Η Αφροδίτη, καθώς περνά στο ζώδιο του Κριού στις 5 του μήνα, θα φέρει νέες γνωριμίες και ευκαιρίες στον τομέα του έρωτα. Ωστόσο, εσείς θα επηρεαστείτε από τη συνάντησή της με τον ανάδρομο Ερμή στις 18 και 19 του μήνα, και το μυαλό σας θα είναι στραμμένο στο παρελθόν. Αυτό μπορεί να σας απασχολήσει, ειδικά όταν ένα παλιό πρόσωπο επανεμφανιστεί και δημιουργήσει αναστάτωση στην καθημερινότητά σας. Αν η επανασύνδεση είναι κάτι που επιθυμείτε, ο μήνας θα είναι ευνοϊκός γι' αυτό. Αντίστοιχα, αν επιθυμείτε να απαλλαγείτε οριστικά από το παρελθόν, η σύνοδος Δία-Ουρανού θα σας δώσει την απαραίτητη δύναμη. Αν είστε ελεύθεροι, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για επανασύνδεση είτε για νέα γνωριμία. Παρ' όλα αυτά, ο μήνας απαιτεί προσοχή λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Επομένως, προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε απόφαση που μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στη σχέση.
banner
Αυτό το μήνα, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία σας με τους συνεργάτες και τους συνεταίρους σας στο επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς αυτή θα καθορίσει τις εξελίξεις στην εργασία σας. Η ξεκάθαρη επικοινωνία θα μειώσει τον κίνδυνο παρεξηγήσεων ή καθυστερήσεων στην επίλυση ζητημάτων. Ο πλανήτης Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, και η σύνοδος του με τον Κρόνο στις 10 Απριλίου υποδεικνύει την ανάγκη για ένα καλό οικονομικό πρόγραμμα και μια συνετή διαχείριση για τη διατήρηση της ισορροπίας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οποιαδήποτε κίνηση πραγματοποιείτε αυτό το μήνα προς τη σταθεροποίηση των οικονομικών σας θα αποτελέσει μια εξαιρετική βάση για το οικονομικό σας ταμείο.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer