Ο Υδροχόος
ΤON MHNA

banner
αρκετά δύσκολα τα πράγματα από τις αρχές του μήνα. Η διάθεσή σας, αρκετά πεσμένη, στις 2 με τη Νέα Σελήνη, σας παρασύρει εύκολα σε ιδεοληψίες και εμμονές, που θα βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να αποποιηθείτε. Θα είστε αφηρημένοι, χαμένοι στις σκέψεις σας, απομονωμένοι και δυσπρόσιτοι. Κι αν κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας, κυρίως, προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν, θα σας βρουν απέναντί τους, να αντιμάχεστε τους λογικούς τους, συνειρμούς. Θα πρέπει να έχετε το νου σας, γιατί σ’ αυτό το σημείο, συμβαίνουν ζημιές κάθε είδους, κυρίως όμως αφορούν στον τεχνολογικό εξοπλισμό και στα μεταφορικά μέσα. Η έλλειψη υπομονής, να ξέρετε, δεν θα φέρει κανένα καλό αποτέλεσμα. Η τάσεις ανεξαρτησίας, θα πάρουν διαστάσεις επανάστασης, στις 10 του μήνα, με το Δία να γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους. Η ανάκαμψη θα αρχίσει να φαίνεται μετά τις 14, που ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό. Εκεί μπορεί να σας έρθει και η φαεινή ιδέα να αξιοποιήσετε επενδυτικά, μια παλιά ιδέα, ή στη χειρότερη, ένα παλιό αντικείμενο που μπορεί να πουληθεί σε πολύ καλή τιμή, που θα δώσε ώθηση στα οικονομικά σας.
banner
το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα είναι λίγο δύσκολο και θα το βρείτε σχεδόν ακατόρθωτο να περισώσετε, τις σχέσεις που σκαμπανεβάζουν και είναι σε ένταση. Θα υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί, εκνευρισμοί και εντάσεις και θα νιώσετε μετέωροι και πικραμένοι. Μετά τις 14 που ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σχηματίσει ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα, η αισιοδοξία σας επιστρέφει και μαζί της επανέρχονται δεσμοί που κάτω από τις προηγούμενες συνθήκες είχαν διαλυθεί. Εννοείται ότι, αυτοί που δεν πέρασαν το crashtest της παρόδου του χρόνου, δεν θα επανέρθουν. Ένας μοιραίος έρωτας που σας αλλάζει τη μοίρα, κάνει την εμφάνισή του στις 17 με την Πανσέληνο ο οποίος όμως, φέρνει στην επιφάνεια όλη την κτητικότητα και τα αισθήματα ζήλιας που κρύβετε.
banner
τα πρακτικά προβλήματα της καθημερινής επαγγελματικής σας δραστηριότητας, θα σας φανούν βουνό στις αρχές του μήνα. Χαμένοι στις σκέψεις σας δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες σας και αυτό θα σας εκνευρίσει πολύ. Η έλλειψη υπομονής δε, θα σας οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες, λάθη και ζημιές λόγω βιασύνης. Το αποκορύφωμα έρχεται στις 11, που η ρουτίνα γίνεται κόλαση, και η καθημερινότητα, σας εξαντλεί, τόσο σωματικά, όσο και ενεργειακά. Οργανώνεστε και τακτοποιείτε υποθέσεις στις 14, που ο Ερμής εισέρχεται στο Σκορπιό. Επανέρχεστε στην φυσιολογική σας κατάσταση. Η όψη αυτή, Αυτή η διέλευση, μπορεί να σας απογειώνει νοητικά, σας στερεί όμως υπομονή, καθώς εσείς ξέρετε τι κάνετε, και πρέπει να το εξηγήσετε και στους άλλους, και εκεί, ξέρετε… δεν λειτουργούν όλοι με τις ίδιες ταχύτητες. Θα ευνοηθούν όσοι ασχολούνται με το εμπόριο, αλλά και εκείνοι, που το αντικείμενο εργασίας τους έχει να κάνει με την επαφή με κόσμο. Στο τέλος του μήνα, μπορεί να διαπιστώσετε, ότι παρά τα προβλήματα, τα οικονομικά σας κρατούν μια σταθερή ανοδική τάση κι αυτό θα σας εκπλήξει ευχάριστα

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer