Ο Σκορπιός
ΤON MHNA

banner
θα είστε σε θέση να ασχοληθείτε και να λύσετε πρακτικά, απλά θέματα της καθημερινότητας αλλά και δυσκολότερα, από τις αρχές του μήνα, ενώ τα ψέματά σας, θα εξυπηρετήσουν τους πονηρούς σας σκοπούς. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής, μπορεί εύκολα να σας παρασύρει σε ιδεοληψίες και εμμονές, που στην ουσία δεν έχουν καμία υπόσταση. Η συμπεριφορά σας θα γίνει προκλητική, ίσως και επιθετική και η Αφροδίτη δεν βοηθάει καθόλου. Θα ακούσετε δυσάρεστα νέα και θα έχετε καθόλου ευπρόσδεκτες συναντήσεις. Δεν θα αποφύγετε δε, κάποιες ζημιές στο μεταφορικό μέσο ή στον τεχνολογικό εξοπλισμό, που θα σας εκνευρίσουν ακόμα περισσότερο. Όταν δε, συνδυαστούν οι επιρροές τόσο του Ερμή, της Αφροδίτης, της Πανσελήνου, και του ανάδρομου Ουρανού από απέναντι, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για σας καθώς θα συμβούν χωρισμοί, αντιφατικές συμπεριφορές, δικές σας ή των άλλων, ακόμα και αποτυχημένη αλλαγή εμφάνισης. Το μόνο θετικό στο όλο στενάχωρο σκηνικό, είναι οι σχέσεις, που παρ’ όλα τα δεινά της καθημερινότητας, αυτές
banner
στην προσπάθειά σας να απελευθερωθείτε από την πιεστική κατάσταση που βιώνετε στην καθημερινότητα, θα κάνετε λάθη, ίπου θα τα πληρώσετε όπως και να ‘χει. Γι αυτό, συνιστάται ψυχραιμία. Τα αισθηματικά σας αρχίζουν να φτιάχνουν από τις 17 και μετά, γιατί πριν, πού χρόνος να ασχοληθείτε με το ταίρι ή το σύντροφό σας, πόσο μάλλον να σκεφθείτε τρόπους να βελτιώσετε τις σχέσεις γενικότερα. Ακόμα κι έναν μοιραίο έρωτα που μπορεί να φέρει στο διάβα της η Αφροδίτη, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τον πάρετε είδηση. Από την Πανσέληνο όμως και μετά, ποιος σας πιάνει. Η γοητεία επιστρέφει, η έντονη αποπλανητική σας γοητεία, που φέρνει τα πάνω κάτω, στις ψυχές των υποψηφίων «θυμάτων» σας, επανέρχεται δριμύτερη και δίνει μια ώθηση, ανόδου, στις ερωτικές, συναισθηματικές σχέσεις και τους γάμους. Με μόνη εξαίρεση την υπερπροστατευτική σας τάση στις 21, που μπορεί να φέρει γκρίνιες, ο μήνας θα κλείσει πολύ αισιόδοξα για τα αισθηματικά σας.
banner
μονίμως βυθισμένοι στις σκέψεις σας, θα σας είναι δύσκολο να διευθετήσετε ακόμα και τις πολύ εύκολες δουλειές σας. Πνεύμα αντιλογίας στη δουλειά σας, μπορεί να έρθετε και σε ρήξη με τους συνεργάτες σας. Μια ζημιά στον τεχνολογικό εξοπλισμό του γραφείου ή του σπιτιού, θα σας βγάλει εκτός εαυτού. Προσοχή στις 10 και στις 11 του μήνα, γιατί έρχονται απρόοπτα έξοδα, που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού και σας αναγκάζουν σε τακτικές λιτότητας για να τα βγάλετε πέρα. Ευτυχώς. Στις 14, ο ορθολογισμός σας επιστρέφει για να τακτοποιήσει τα κακώς κείμενα και να δώσει τη δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής των ιδεών σας. Σας ευνοεί πολύ η ομαδική δραστηριότητα στις 20, ενώ άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, με περισσότερη πείρα, θα είναι αρωγοί στις προσπάθειές σας. Εξαιρετικές επαφές με πολύ αξιόλογα άτομα στις 25 σας ανεβάζουν κοινωνικά, αυξάνουν με κάποιον τρόπο τα εισοδήματά σας και καταφέρνουν να σας αναγνωριστούν τα προσόντα και τα ταλέντα.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer