Ο Σκορπιός
ΤON MHNA

banner
μην επιδιώξετε να πείτε ή να εξηγήσετε σε κανέναν, τίποτα και για τίποτα, αυτό το μήνα, καθώς η επικοινωνιακή σας ικανότητα, είναι παρεμποδισμένη λόγω πλανητικών συνθηκών. Καλύτερα να δείξετε με πράξεις αυτό που θέλετε να πείτε. Έτσι θα αποφύγετε ρήξεις που προέρχονται από παρερμηνείες των λεγομένων σας. Κάντε νέα ξεκινήματα στις 6, με τη Νέα Σελήνη, και αποφασίστε να επιμορφωθείτε πάνω στις νέες τεχνολογίες που θα βοηθήσουν τη δουλειά σας, αλλά και εσάς τους ίδιους για να έχετε πιο εποικοδομητικά αποτελέσματα και στους δύο αυτούς τομείς. Ο εμπλουτισμός των γνώσεών σας και η ενίσχυση της εμπειρίας σας, θα σας πάνε ένα, ίσως και περισσότερα, βήματα πιο πέρα, στους τομείς που θέλετε να αναπτύξετε.
banner
ο Άρης από τον αντιδιαμετρικό σας, Ταύρο, θα δημιουργεί μέσα σας, μια πολύ ελεγκτική διάθεση, κάτι που θα αποτελέσει τη βασική αιτία διαφωνιών και συγκρούσεων στον αισθηματικό τομέα, μέχρι τις 20 του μήνα. Από την άλλη μεριά, μέχρι τις 11, η Αφροδίτη από τον υδάτινο Καρκίνο, σας καλεί να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στις σχέσεις. Μπορείτε να αναζητήσετε όμορφες εμπειρίες παρέα με το ταίρι σας, να πάτε διακοπές, να διασκεδάσετε, αποφεύγοντας να κάνετε το χατίρι του Άρη, που σώνει και καλά θα σας βάζει ιδέες, και αυτό ισχύει, τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους ελεύθερους που αναζητούν γνωριμίες με σκοπό την σταθερότητα στις σχέσεις. Μάθετε να είστε πιο υποστηρικτικοί με το σύντροφό σας, γιατί αυτό σε μακροπρόθεσμη βάση θα κάνει καλό και τους δυο.
banner
σημαντική βελτίωση στο χώρο της δουλειάς, σε ό,τι έχει να κάνει με τις συνεργατικές σας σχέσεις. Αν είχατε έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους συναδέλφους, τώρα είναι η ώρα να συμφιλιωθείτε μαζί τους, κυρίως γιατί αυτό το μήνα, κάνετε πράξεις και δεν λέτε λόγια. Απαραίτητη είναι επίσης και η ορθή κρίση, προκειμένου να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε οικονομικές επιλογές, κυρίως κοντά στην Πανσέληνο στις 22, μια και τα φαινόμενα απατούν, και οι επενδύσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο για σας αυτό το διάστημα. Η συμμετοχή σας σε επιμορφωτικά σεμινάρια, μπορεί να εκτοξεύσει τη δουλειά σας, όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και ευνοούνται τα καινούρια ξεκινήματα, που συλλαμβάνονται σαν ιδέα στις αρχές, και υλοποιούνται στο τέλος του μήνα.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer