Ο Αιγόκερως
ΤON MHNA

banner
πρόκειται να είστε πολυάσχολοι τον μήνα που ακολουθεί, καθώς η πολυαστρία που περιμένουμε στο ζώδιο των Διδύμων, θα φέρει στο προσκήνιο, θέματα που σχετίζονται με την εργασία, καθημερινότητα, και υποχρεώσεις. Ο τρόπος που συνεργάζεστε πρόκειται να αλλάξει καθώς θα γίνεστε ολοένα και πιο διαλλακτικοί, ενώ δεν θα λείψουν σε όλη τη διάρκεια του μήνα, οι καινούριες γνωριμίες, είτε για τον έρωτα είτε για την δουλειά. Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, στις 23 του Μάη, ίσως έφερε μια σημαντική γνωριμία με κάποιον πολύ ενδιαφέρονται άνθρωπο, που ακόμα κι αν δεν ευδοκιμήσει ερωτικά, μπορεί να σας φανεί χρήσιμος σε άλλους τομείς, όπως η εργασία ή τα οικονομικά, ακόμα και τα νομικά σας ζητήματα που ενδέχεται να εκκρεμούν. Ο μήνας θα κυλήσει σχετικά ομαλά, με εξαίρεση την περίοδο της Πανσελήνου, που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και μπορεί να ρίξει σημαντικά την ψυχολογία σας. Τέλος, ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που αφορά σε ένα παιδί σας, (αν είστε γονείς) έρχεται να σας δώσει μεγάλη χαρά.
banner
από τις 10 του μήνα, που ο Άρης, περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, τα αισθηματικά σας παίρνουν στην ανηφόρα. Οι σχέσεις που στο παρελθόν είχαν κλονιστεί, τώρα επανέρχονται και αν έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε βάθος χρόνου, ίσως κάνουν και το επόμενο βήμα. Κάποιοι από εσάς, θα προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, κυρίως γιατί δεν αντέχετε να ζείτε με ψέματα και υποκρισίες. Από τις 17 και μετά, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους ελεύθερους, που είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας, σε κάποιο φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, ή ακόμα και σε κοινό εργασιακό χώρο. Δεν θα λείψουν και αυτό το μήνα οι ευκαιρίες για γνωριμίες, αλλά να είστε προσεκτικοί στις 22 με την Πανσέληνο, γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που δεν τα εννοείτε, και να μετανιώσετε, αργότερα.
banner
ο Άρης από τον Κριό, σας επηρεάζει μάλλον αρνητικά, φορτώνοντάς σας με ευθύνες, υποχρεώσεις, εργασιακά ζητήματα και συνεργάτες που μάλλον δεν θέλουν, ή δεν καταλαβαίνουν τις απαιτήσεις σας. Κι εσείς βρίσκεστε στη μέση όλων αυτών καλούμενοι να τα φέρετε εις πέρας. Ευτυχώς, είστε από αυτούς που λειτουργείτε καλύτερα κάτω από πίεση, κι έτσι, δεν θα έχουμε «παρατράγουδα». Η εβδομάδα 6 με 12 Ιουνίου, θα σας πιέσει ακόμα περισσότερο φέρνοντας έκτακτα έξοδα, αλλά και θεματάκια υγείας, που είναι απόρροια της αυξημένης επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Από τις 17 όμως και μετά, ποιος σας πιάνει. Η Αφροδίτη περνάει στον αντιδιαμετρικό σας Καρκίνο και τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά, σημειώνουν τόσο μεγάλες αυξητικές τάσεις, που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer