Ο Ταύρος
ΤON MHNA

banner
θα δυσκολευτείτε να λύσετε τα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητάς σας. Ο μήνας για σας αρχίζει από τις 14 στην ουσία, όπου ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό και μπορεί να πείτε ψέματα για να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά κινδυνεύετε να σας πιάσουν. Υπάρχει αντικειμενική δυσκολία ως προς το να σκεφτείτε ορθολογιστικά, και θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να διαχειριστείτε μικρά καθημερινά θέματα. Κάποιοι μπορεί να σας θεωρήσουν πνεύμα αντιλογίας, στην προσπάθειά σας να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Στις 2 του μήνα προσέξτε ζημιές στον τεχνολογικό εξοπλισμό του γραφείου ή του σπιτιού αλλά και ατυχήματα , κακοδιαθεσία και συνέπειες από λανθασμένους χειρισμούς σας. Από τις 17 και υπό την επιρροή της Πανσελήνου και μετά μπορούμε να πούμε ότι επιστρέφετε, δριμύτεροι έτσι ώστε τελικά, να κλείσει ο μήνας με δημοφιλία, άνεση στην επικοινωνία, έκφραση συναισθημάτων και καινούριες, καλές γνωριμίες.
banner
η προκλητική σας συμπεριφορά στις 2 του μήνα, η επιθετικότητά σας και η αδιαλλαξία σας, θα οδηγήσει σε χωρισμό γύρω στις 11 με τον Πλούτωνα να γυρίζει ορθόδρομος, από τις σταθερές σχέσεις και θα σας ωθήσει, κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, να κάνετε γνωριμίες με εκκεντρικά πρόσωπα, που θεωρείτε ότι σας βγάζουν λίγο από την ωμή καθημερινότητα και σας δίνουν την ευκαιρία να πειραματιστείτε σε ερωτικό επίπεδο. Το ρίσκο είναι μεγάλο και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σας βγει σε καλό και αυτό θα το διαπιστώσετε όταν αποφασίσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, με καθόλου ικανοποιητικά αποτελέσματα όμως. Ασυμβίβαστοι και με αντιφατική συμπεριφορά θα πορευθείτε στα αισθηματικά σας μέχρι τις 17 του μήνα. Από κει και πέρα η Πανσέληνος θα φροντίσει να είστε πιο ρομαντικοί, πιο ονειροπόλοι και σαφώς πιο αισιόδοξοι. Ένας μοιραίος έρωτας έρχεται στο διάστημα 17 μέχρι τέλος του μήνα, για να επουλώσει τις παλιές πληγές, και η αισθηματική σας ζωή, επανέρχεται στα φυσιολογικά για να σας συναρπάσει ερωτικά, και να αναπτύξετε, πιο ουσιαστικά και πιο σοβαρά συναισθήματα.
banner
τα πρακτικά επαγγελματικά ζητήματα δεν θα μπορέσουν να λυθούν στις αρχές του μήνα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, για σοβαρά θέματα, αλλά και να πείτε ψέματα, είτε κατά συνθήκην, είτε απλά για να κάνετε τη δουλειά σας. Θα έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, στην προσπάθειά σας να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Νευρική κατάρρευση, υστερικές κρίσεις και παντελής έλλειψη υπομονής, θα είναι τα χαρακτηριστικά όσων έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Στις 14 όμως, οι ο Ερμής από απέναντι, σας ευνοεί, ώστε να βγει στην επιφάνεια ο πρακτικός ορθολογισμός σας, για να τακτοποιηθούν γραφειοκρατικά θέματα, και αλλά και να διευθετήσει οικονομικά ζητήματα που πήγαν πίσω, λόγω της πρωτύτερης κακοδιαθεσίας σας. Όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, επιτυγχάνουν πολλά στο γραπτό λόγο, και ευνοούνται οι στιχουργοί και οι ποιητές.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer