Ο Ταύρος
ΤON MHNA

banner
Κατά το πρώτο μισό του μήνα, ειδικότερα έως τις 19 του μήνα, οι αστρολογικές επιρροές σας καθοδηγούν να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες, καθώς θα εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο οι τομείς που απαιτούν ξεκούραση. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 2 του μήνα μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, είναι καλό να αποφεύγετε να εμπλακείτε σε οποιοδήποτε είδος παρασκηνίου, είτε στην εργασία σας είτε στην προσωπική σας ζωή, καθώς μετά τις 26 του μήνα, όλα τα πράγματα θα έρθουν στο φως. Η αίσθηση κόπωσης που νιώθετε θα φτάσει στο αποκορύφωμά της στις 8 του μήνα με τη Νέα Σελήνη – έκλειψη στον Κριό, καλώντας επιτακτικά να αποφασίσετε εάν θα ξεκουραστείτε ή θα αντιμετωπίσετε το χάος. Από τις 19 και μετά, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας, ξεκινά ένα διάστημα που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γνωρίζατε μέχρι τώρα. Καθώς προχωράτε προς τις 21 του μήνα, με τη σύνοδο Δία – Ουρανού, ένα από τα σημαντικότερα πλανητικά γεγονότα όλης της χρονιάς, θα διαπιστώσετε μέσα από αναπάντεχες καταστάσεις ότι οι παλιές συνθήκες που σας προσέφεραν αίσθημα ασφάλειας απλώς σας κρατούσαν πίσω από την προσωπική σας εξέλιξη και ανάπτυξη. Η πεποίθησή σας για τη σταθερότητα κλονίζεται σοβαρά, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν ήταν όπως νομίζατε. Απελευθερώνεστε από κλισέ και ψυχαναγκασμούς και νιώθετε την επιθυμία σας να πετάξετε μακριά γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Η ανόδος σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο είναι πλέον περισσότερο ορατή από ποτέ.
banner
Το παρασκήνιο επηρεάζει επίσης την προσωπική σας ζωή, καθώς η Αφροδίτη θα βρεθεί επίσης στον Κριό από τις 4 έως τις 28 του μήνα. Σε αυτό το διάστημα, πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συνομιλίες, στις συζητήσεις, στα μηνύματα και στα τηλέφωνα, καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε ή να παρεξηγηθείτε. Από τις 2 έως τις 26 Απριλίου, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί με βλέψεις επανασύνδεσης, και πρέπει να πάρετε την πρώτη σοβαρή απόφαση εσείς, ανεξάρτητα από το κόστος για την άλλη πλευρά.Για όσους βρίσκονται σε σταθερές σχέσεις, είναι πιθανό να χρειαστεί να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο για να αποφευχθεί η συναισθηματική και ερωτική απόσταση με το σύντροφό τους. Αν είστε ελεύθεροι και έχετε βλέψεις να κάνετε σοβαρές σχέσεις, είναι καλύτερο να περιμένετε μετά τις 19 του μήνα, όπου οι ευκαιρίες για επαφές με ενδιαφέροντα πρόσωπα θα είναι περισσότερες και σίγουρα θα έχετε απαλλαγεί από βάρη του παρελθόντος και εκκρεμότητες. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να μπαίνει σε ανοδική πορεία μετά τις 29 του μήνα, όπου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας.
banner
Εάν υποψιάζεστε ότι υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας στον χώρο εργασίας, σας συνιστώ να μην βιαστείτε να γίνετε ντετέκτιβ. Ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία μετά τις 26 του μήνα και όλα θα αποκαλυφθούν. Προσπαθήστε να αποφύγετε την επαφή με συνεργάτες που δυσκολεύεστε να συννενοηθείτε και που ενδεχομένως να ανήκουν στο παρασκήνιο. Αποφύγετε όσους δεν είναι ξεκάθαροι ως προς τις προθέσεις τους και προτιμήστε να μην μοιράζεστε ή να εμπιστεύεστε σκέψεις και σχέδια σας με κάποιον που δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας σε βάθος χρόνου. Όσον αφορά τις οικονομικές συμφωνίες που ενδέχεται να παρουσιαστούν, εξετάστε τις προσεκτικά, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της περιόδου από τις 2 έως τις 26 Απριλίου, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και η επικοινωνία ενδέχεται να είναι δυσκολότερη.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer