Ο Ταύρος
ΤON MHNA

banner
είναι επιτακτική ανάγκη μέχρι και τις 20, να διαχειριστείτε την ενέργειά σας, κυρίως ως προς την αντίδρασή σας απέναντι στα γεγονότα, επειδή ο Άρης θα εξακολουθεί να είναι παρών, στο ζώδιό σας, και να σας «προκαλεί». Δεν θα το βρείτε και ιδιαίτερα δύσκολο να αντιδράσετε υπερβολικά σε κάποια γεγονότα, καθώς η αντοχή και η ενέργειά σας ξεχειλίζουν, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει εσωτερικά, να βράζετε. Όλη αυτή η συσσωρευμένη ενέργεια, κάπου θα πρέπει να εκτονωθεί λοιπόν. Οι δικοί σας άνθρωποι, οι φίλοι, οι σχέσεις, τα παιδιά, αλλά και οι συνάδελφοι, συνεργάτες, αποκλείονται ως μέσα εκτόνωσης. Ίσως έχει έρθει η ώρα να αναζητήσετε ένα γυμναστήριο ή κάποια δραστηριότητα που θα βοηθάει στο να ηρεμείτε και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Στις 22 η Πανσέληνος, φέρνει σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σας με τους συγγενείς, ευρύτερους ή στενότερους, καθώς ανακύπτουν κάποια κληρονομικά ζητήματα και περιουσιακές διεκδικήσεις που ίσως είχατε ξεχασμένα.
banner
με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο Λέοντα το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στο σπίτι και στην οικογένεια. Επειδή όμως η ενέργειά σας είναι πλεονάζουσα, η συμπεριφορά σας, απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους θα είναι, ίσως, υπερβολική, και κυρίως με τάσεις να παρερμηνεύεται. Προσοχή τι λέτε και τι κάνετε στο σπίτι, όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις ή γάμο, και δώστε σημασία στο τι σας λένε οι δικοί σας άνθρωποι, γιατί μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος να βελτιώσετε την κατάσταση. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες που ίσως αποδειχθούν πολύ ενδιαφέρουσες, τελικά.
banner
ο Δίας από τους Διδύμους, και δη στον τομέα των οικονομικών σας, φέρνει και φέρνει και φέρνει. Η καλή ή κακή διαχείριση, είναι δική σας ευθύνη και καθώς ο Ουρανός δεν σταματά να σας ξαφνιάζει, όλο και κάποια έξοδα θα εμφανίζονται για να χαλάνε την ομαλότητα της καθημερινότητάς σας. Προσοχή στις εργασιακές, συνεργατικές σχέσεις σας καθώς μέχρι τις 20 η εσωτερική ένταση που θα νιώθετε δεν θα σας αφήνει να επιλύστε ζητήματα, ειρηνικά και μπορεί να διαταραχθούν οι εργασιακές σας σχέσεις. Μετά τις 20 του μήνα, που και ο Άρης θα κάνει παρέα στο Δία, τα οικονομικά ευνοούνται περισσότερο από ποτέ.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer