Ο Ταύρος
ΤO ΕΤΟΣ

2024

banner
Από το 2018, όταν ο Ουρανός εισήλθε στο ζώδιό σας, έχετε μάθει ότι οι εκπλήξεις είναι μέρος της καθημερινότητάς σας. Έχετε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, ιδίως εάν δεν είστε φαν των αλλαγών. Ο Ουρανός, όμως, δεν κάνει πλάκες και ετοιμαστείτε για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις. Είναι σημαντικό να αντιδράτε με φροντίδα και να αντιλαμβάνεστε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε αυτές τις εκπλήξεις. Αποφύγετε αποφάσεις λόγω πείσματος ή αντίδρασης και κρατήστε πάντα τα νεύρα σας υπό έλεγχο. Τα αισθηματικά και οικονομικά θέματα είναι κεντρικά για φέτος, και πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά αν αυτά τα δύο συνδέονται. Καλές επιλογές, με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, θα οδηγήσουν σε εξαιρετικά αποτελέσματα και ικανοποίηση τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αισθηματική ζωή σας. Κοντά στο καλοκαίρι, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί με καταστάσεις που μπορεί να διαταράξουν την ηρεμία σας, αποφεύγοντας λάθη που μπορεί να απαιτήσουν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να διορθωθούν. Επιπλέον, δώστε προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σας, ενώ αν ακολουθήσετε γνώμες που ενδεχομένως σας φαίνονται "χαζές", ενδέχεται να επωφεληθείτε μακροπρόθεσμα.
banner
Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας θα προκαλέσει διέγερση και ενέργεια. Καθώς προχωρά στους Διδύμους, ενδέχεται να φέρει αλλαγές στην οικογένειά σας. Ίσως νέα πρόσωπα προστεθούν στον κύκλο σας ή ίσως η οικογένειά σας χρειαστεί περισσότερο χώρο, πιθανόν λόγω νέας εργασίας. Η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σας και να σας προσφέρει την υποστήριξή της σε δύσκολες καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, θα κάνετε σημαντικά βήματα για να μάθετε πώς να συνεργάζεστε καλύτερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα πρέπει να σταματήσετε να βλέπετε τα πράγματα μόνο από τη δική σας οπτική γωνία και να είστε πρόθυμοι να ακούσετε και άλλες απόψεις. Μια νέα γνωριμία θα σας αναστατώσει και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Παρ' όλα αυτά, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε δίκαιοι στις κρίσεις σας, να αποφύγετε τα ακραία πάθη και, κυρίως, αν δεν είστε ελεύθεροι, να μην ρισκάρετε τα οφέλη μιας καλής σχέσης για μια καυτή περιπέτεια που μπορεί να υπόσχεται πολλά και να πραγματοποιεί λίγα. Αν είστε γονείς, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να σας θεωρούν απόμακρους στον κόσμο τους.
banner
Πρόκειται να πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα, και αυτές θα προκύψουν μέσα από νέες ευκαιρίες εργασίας. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι σημαντική για εσάς, καθώς εμπλέκονται και η Αφροδίτη, η κυβερνήτης σας, και ο Άρης. Πρόκειται για έναν σπάνιο πλανητικό συνδυασμό που προκαλεί μια νέα εποχή και επηρεάζει σταδιακά βασικούς τομείς της ζωής σας, ιδίως τον επαγγελματικό. Αυτή η χρονιά σάς προσφέρει την ευκαιρία να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα σας, ειδικά αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, ή ακόμη και τη δημοτικότητά σας αν ασχολείστε με κοινά θέματα. Όλοι όμως θα αντιμετωπίσετε το δίλημμα εάν είναι καλύτερο να συνεχίσετε την ίδια εργασία που κάνετε εδώ και χρόνια ή να ρισκάρετε με κάτι νέο που υπόσχεται πολλά αλλά φέρνει μεγάλο ρίσκο - τουλάχιστον για τα δικά σας δεδομένα. Η απόφαση αυτή απαιτεί να κατανοήσετε τους κινδύνους που συνεπάγεται κάθε επιλογή. Είναι σημαντικό να έχετε ηρεμία σχετικά με άλλα οικονομικά θέματα, όπως τα περιουσιακά και τα κληρονομικά, προκειμένου να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύες, όπου βρίσκεται και ο Ποσειδώνας, θα βοηθήσει στην τακτοποίηση περιουσιακών θεμάτων που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Ένα σημαντικό σύνθημα πριν από κάθε ενέργειά σας πρέπει να είναι το "όποιος βιάζεται σκοντάφτει".

Περισσότερα για τον ..

Η ετήσια αστρολογική πρόβλεψη αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για να κατανοήσουμε τις μεγάλες γραμμές που θα χαράξουν την πορεία μας το επόμενο έτος. Κάθε ζώδιο θα αντιμετωπίσει διαφορετικές ευκαιρίες και προκλήσεις, και η γνώση αυτών των τάσεων μπορεί να είναι αποφασιστική για την επιτυχία και την ευτυχία μας. Οι ετήσιες προβλέψεις μας δίνουν μια επισκόπηση των πλανητικών επιρροών που θα διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του έτους, σε προσωπικό, επαγγελματικό και πνευματικό επίπεδο.

Είτε πρόκειται για τις μεγάλες αποφάσεις στη ζωή του Λέοντα, είτε για τις βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις του Παρθένου, η ετήσια πρόβλεψη είναι ο καθρέφτης των αστέρων για το μέλλον. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσετε, να οργανωθείτε και να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που φέρνει ο καιρός, εξασφαλίζοντας έναν ευημερούντα και ικανοποιητικό χρόνο.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer