Ο Ιχθύς
ΤO ΕΤΟΣ

2024

banner
Το έτος 2024 θα είναι μια χρονιά ανοικοδόμησης για εσάς, καθώς όλοι βιώνουμε μια ρευστή μεταβατική περίοδο. Φέτος, θα πρέπει να εργαστείτε περισσότερο, να επιδείξετε μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια, τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σας, καθώς και στη διαχείριση των εισοδημάτων σας. Αυτό δεν πρέπει να σας τρομάξει, καθώς είστε από αυτούς που, όταν έχουν ένα καλό κίνητρο, ξεχνούν την κούραση και τα πάντα. Ο Κρόνος θα σας φέρει πρακτικές δυσκολίες, σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα, επιδοκιμάζοντας την αντοχή σας τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο, ο Δίας θα σας παρέχει ευκαιρίες ανάκαμψης, εμφανιζόμενος από τον Ταύρο και, στη συνέχεια, από τους Δίδυμους. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή σας ή τα επιτεύγματά σας, θυμηθείτε ότι η προηγούμενη χρονιά, παρά τις δυσκολίες, ήταν γόνιμη και εποικοδομητική. Ο μοναδικός εχθρός σας, φέτος όπως πάντα, είναι ο έντονος συναισθηματισμός σας. Η επιείκεια, ο αλτρουισμός και η υπερβολική συναισθησία σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη και να σας εκθέσουν στον κίνδυνο του "κατήφορου". Είναι σημαντικό να είστε δίκαιοι, ακόμα κι αν αυτό φαίνεται σκληρό ή σας καθιστά απαιτητικούς. Θυμηθείτε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε τα τελευταία χρόνια και αποφύγετε να επεμβαίνετε στα προβλήματα των άλλων χωρίς λόγο.
banner
Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε απροκάλυπτα την αλήθεια στις σχέσεις σας, κάτι που έχετε αποφεύγει εδώ και αρκετό καιρό. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας την άνοιξη, ενδέχεται να μην αναστατώσει αλλά σίγουρα να διαταράξει τα πάντα. Έχετε δύο επιλογές, και και οι δύο είναι μονόδρομοι. Είτε πρέπει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια, αποκαλύπτοντας πτυχές που σχετίζονται είτε με δικά σας λάθη είτε με εσωτερικές αλήθειες που δεν τολμήσατε ποτέ να εκφράσετε. Αν δεν υπάρχει προθυμία από τον σύντροφό σας να ακούσει αλήθειες, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να τελειώσετε τη σχέση σας. Σε αυτή την περίπτωση, να γνωρίζετε ότι το φθινόπωρο θα φέρει μια νέα σχέση στη ζωή σας, χτισμένη σε σταθερές βάσεις και με την ευκαιρία για αμοιβαία ανάπτυξη. Αν είστε μόνοι (και πώς συνέβη αυτό, δεν ξέρω), θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά πρέπει να επιλέγετε με βάση την αλήθεια και την πραγματικότητα, όχι τα ιδανικά σενάρια σας. Οι σταθερές σχέσεις που έχουν αντέξει στο χρόνο και τη ρουτίνα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, μόνο να χαίρονται και να αγαπούν.
banner
Αντιμετωπίζετε ακόμα δυσκολίες στα οικονομικά σας, καθώς δεν είστε ανεπηρέαστοι από το γενικό οικονομικό κλίμα και τις εργασιακές συνθήκες στη χώρα μας. Κατά τους πρώτους πέντε μήνες, είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τα έσοδά σας με την προοπτική ότι μπορεί να είναι η τελευταία μέρα που εργάζεστε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθορίσετε ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες σας και ποιες είναι οι ψεύτικες, που μπορείτε να δημιουργείτε προκειμένου να ικανοποιήσετε την καταναλωτική σας μανία. Δεν υπάρχει χώρος για ψέματα. Αν δεν αντιμετωπίσετε τα οικονομικά σας με ρεαλισμό και μέθοδο, ενδέχεται να βρεθείτε σε δύσκολη θέση σύντομα. Μια από τις "πραγματικές" ανάγκες είναι το κόστος των οικογενειακών υποχρεώσεων, το οποίο δεν μπορεί να αποφευχθεί, όπως γνωρίζετε. Οποιεσδήποτε δυσκολίες και αν προκύψουν, αν έχετε θέσει στόχους, είτε είναι βραχυπρόθεσμοι είτε μακροπρόθεσμοι, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τίποτα. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να αναζητήσετε μια νέα εργασία, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και για την ψυχική σας ηρεμία, που προκύπτει από ένα νέο εργασιακό περιβάλλον που δεν σας πιέζει και δεν σας προκαλεί νεύρα σε κάθε μικρότερο θέμα.

Περισσότερα για τον ..

Η ετήσια αστρολογική πρόβλεψη αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για να κατανοήσουμε τις μεγάλες γραμμές που θα χαράξουν την πορεία μας το επόμενο έτος. Κάθε ζώδιο θα αντιμετωπίσει διαφορετικές ευκαιρίες και προκλήσεις, και η γνώση αυτών των τάσεων μπορεί να είναι αποφασιστική για την επιτυχία και την ευτυχία μας. Οι ετήσιες προβλέψεις μας δίνουν μια επισκόπηση των πλανητικών επιρροών που θα διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του έτους, σε προσωπικό, επαγγελματικό και πνευματικό επίπεδο.

Είτε πρόκειται για τις μεγάλες αποφάσεις στη ζωή του Λέοντα, είτε για τις βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις του Παρθένου, η ετήσια πρόβλεψη είναι ο καθρέφτης των αστέρων για το μέλλον. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσετε, να οργανωθείτε και να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που φέρνει ο καιρός, εξασφαλίζοντας έναν ευημερούντα και ικανοποιητικό χρόνο.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer