Ο Λέων
ΤO ΕΤΟΣ

2024

banner
Φέτος, ο Πλούτωνας, που έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του στον Υδροχόο και θα παραμείνει εκεί για μεγάλο διάστημα, θα έχει σημαντική επίδραση στον τομέα των σχέσεών σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε γενικό επίπεδο. Ο Δίας στον Ταύρο, μέχρι τα τέλη Μαΐου, θα βελτιώσει την προσωπική σας ζωή και θα υποστηρίξει τα οικονομικά σας. Όταν περάσει στους Διδύμους, θα ενισχύσει την αντίληψή σας και τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Πρέπει, όμως, να προσέξετε τις αυξητικές ιδιότητες του Δία, καθώς δεν διακρίνει αν αυξάνει καλά ή κακά. Μετά από μια περίοδο δυσκολιών, πρέπει να εξάγετε διδάγματα από τα λάθη του παρελθόντος, διαφορετικά ενδέχεται να επαναληφθούν. Είναι σημαντικό φέτος να συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρέπει να επενδύετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν σας υποστηρίζουν στις δύσκολες στιγμές. Αποκτήστε συναισθηματική και οικονομική αυτάρκεια για να νιώσετε επιτέλους ασφαλείς.
banner
Το 2024 φέρνει μια νέα περίοδο στα αισθηματικά και στα σχέσεις σας, καθώς ο Πλούτωνας περνά στον αντίθετο σας Υδροχόο. Αυτή η μετάβαση σηματοδοτεί το τέλος της κούρασης από σχέσεις του παρελθόντος που δεν προσφέρουν πλέον κάτι. Οι επιλογές σας θα είναι πλέον καλύτερες, καθώς η προσωπική σας συμβολή έχει σημαντικό ρόλο. Κατασκευάστε αισθηματικούς δεσμούς και φιλίες με δική σας ευθύνη. Ενώ ως Λιοντάρια μπορείτε να έχετε τη ψυχολογία του "παίχτη", οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε ορισμένες από τις ιδιοτροπίες σας και να περιορίσετε την απολυτότητά σας. Στρατηγικοί συμβιβασμοί μπορεί να είναι απαραίτητοι. Είναι σημαντικό να μην κάνετε λανθασμένες επιλογές, καθώς γνωρίζετε ότι οι συνέπειές τους μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείτε. Για τους ελεύθερους υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, ενώ οι σταθερές σχέσεις που έχουν αποδείξει την αξία τους δεν θίγονται εύκολα. Εάν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες εμπειρίες, μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει.
banner
Το έτος 2024 φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, κυρίως για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση. Οι ευκαιρίες αναμένεται να προκύψουν από διάφορες κατευθύνσεις, και η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και των καταστάσεων θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία σας. Ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να αποφεύγουν την υπεροχή ή την αμέλεια έναντι του προσωπικού τους. Στο οικονομικό κομμάτι, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές αποφάσεις, αποφεύγοντας ανοίγματα χωρίς σταθερή οικονομική βάση και αποφεύγοντας δανεισμό, όταν δεν είναι απαραίτητο. Είναι σημαντικό να μην βιαστείτε να δείτε αλλαγές, αλλά να αντιληφθείτε ότι η επαγγελματική άνοδος και η επιχειρηματική επέκταση απαιτούν χρόνο για να σταθεροποιηθούν. Αναζητήστε τη χρυσή τομή, αποφεύγοντας ακραίες προσεγγίσεις, και να θυμάστε ότι η αυτάρκεια, τόσο συναισθηματική όσο και οικονομική, είναι κλειδί για την αίσθηση ασφάλειας. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε την επιχειρησιακή σας έδρα, ο Μάιος είναι η πιο κατάλληλη εποχή.

Περισσότερα για τον ..

Η ετήσια αστρολογική πρόβλεψη αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για να κατανοήσουμε τις μεγάλες γραμμές που θα χαράξουν την πορεία μας το επόμενο έτος. Κάθε ζώδιο θα αντιμετωπίσει διαφορετικές ευκαιρίες και προκλήσεις, και η γνώση αυτών των τάσεων μπορεί να είναι αποφασιστική για την επιτυχία και την ευτυχία μας. Οι ετήσιες προβλέψεις μας δίνουν μια επισκόπηση των πλανητικών επιρροών που θα διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του έτους, σε προσωπικό, επαγγελματικό και πνευματικό επίπεδο.

Είτε πρόκειται για τις μεγάλες αποφάσεις στη ζωή του Λέοντα, είτε για τις βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις του Παρθένου, η ετήσια πρόβλεψη είναι ο καθρέφτης των αστέρων για το μέλλον. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσετε, να οργανωθείτε και να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που φέρνει ο καιρός, εξασφαλίζοντας έναν ευημερούντα και ικανοποιητικό χρόνο.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer