Ο Τοξότης
ΤO ΕΤΟΣ

2024

banner
Καθώς ο Κρόνος συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, πρόκειται να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και θυσίες που ενδέχεται να σας φέρουν στα όρια της αγανάκτησης. Θα χρειαστεί πολλές φορές να κάνετε διακοπές για να ανακάμψετε εσωτερικά και να ανακτήσετε δύναμη. Καθώς "βράζετε" μέσα σας και είστε έτοιμοι να απογειώσετε τα πάντα, θα εμφανιστούν ιδέες, όνειρα και επιθυμίες που θέλετε πολύ να πραγματοποιηθούν, και θα επανέλθετε. Αν και θα δείχνετε εξωτερικά ήρεμοι, τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα. Θα είναι καίριο να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας καταπιέσει φέτος, καθώς η τάση φυγής σας θα είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να μη σκεφτείτε τις συνέπειες μιας αποχώρησης. Ωστόσο, μην απογοητεύεστε. Προς τα τέλη Μαΐου, ο Δίας, ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται απέναντί σας στους Διδύμους, φέρνοντας μια νέα χαρά. Αυτή η χαρά θα αρχίσει από την προσωπική σας ζωή και θα επεκταθεί στην επαγγελματική σας δραστηριότητα. Θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση, νέα ξεκινήματα και επιτυχίες. Στο τέλος, θα καταφέρετε όχι μόνο να τραβήξετε την προσοχή των σωστών ανθρώπων που θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας, αλλά και να ξεπεράσετε εμπόδια και ανθρώπους που σας εμπόδιζαν εδώ και καιρό.
banner
Κατανοούμε πως εδώ και καιρό έχετε καταστήσει σαφές ότι δεν φοβάστε τη μοναξιά, και μερικοί από εσάς έχετε επιλέξει αυτόν τον δρόμο. Δεν είναι επειδή δεν αξίζετε να αγαπηθείτε, αλλά επειδή αισθάνεστε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που σας καταλαβαίνουν. Έρχεται όμως ο Δίας από τα τέλη Μαΐου για να αναστενάξει στον τομέα των σχέσεων και των συναισθημάτων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις και να προσαρμοστείτε στον χαρακτήρα του ανθρώπου που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε την αξία σας ως συντρόφους. Ενώ μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ορισμένες στρατηγικές κινήσεις, κυρίως όσον αφορά τη φύση σας, προκειμένου να προσαρμοστείτε, ο τομέας των αισθημάτων θα αναβαθμιστεί. Σε γενικές γραμμές, κανείς δεν μπορεί να παραμείνει μόνος, και οι σταθερές σχέσεις θα έχουν προοπτικές για εξέλιξη. Για τους παντρεμένους, υπάρχουν ευκαιρίες ανανέωσης, ενώ οι ελεύθεροι θα αντιμετωπίσουν ευκαιρίες χωρίς έλλειψη.
banner
Το πρώτο τετράμηνο θα είναι αρκετά δύσκολο λόγω υποχρεώσεων και περιορισμένου ελεύθερου χρόνου. Οικονομικά, βρίσκεστε σε δύσκολη θέση και θα πρέπει να διαχειρίζεστε τα έξοδά σας με μεγάλη προσοχή, καθώς η έλλειψη χρημάτων θα είναι αισθητή παντού. Αυτή η κατάσταση πιθανόν να εμφανίζεται κάθε μήνα. Στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών, οι προκλήσεις μπορεί να είναι πολλές, καθώς εσείς απαιτείτε αξιοκρατική ανταμοιβή που δεν είναι πάντα εφικτή. Επιπλέον, οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να προκαλέσουν έκτακτα έξοδα και ανησυχίες. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με σύνεση. Κάποιοι ενδέχεται να επιλέξουν ένα νέο επαγγελματικό πεδίο, ενώ άλλοι ενδέχεται να αγωνιστούν για δικαιοσύνη στις εργασιακές τους σχέσεις. Ο στόχος είναι να κάνετε τις κινήσεις σας στην σωστή στιγμή και με τους σωστούς ανθρώπους. Αν και θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες μέχρι το τέλος της χρονιάς, τουλάχιστον θα αγωνιστείτε με αξιοπρέπεια. Ακόμα κι αν βρεθείτε σε δύσκολες θέσεις, το 2024 αποτελεί μια προετοιμασία για το επόμενο έτος, οπότε εκμεταλλευτείτε τον χρόνο για να χτίσετε αυτά που θα απολαύσετε στο 2025.

Περισσότερα για τον ..

Η ετήσια αστρολογική πρόβλεψη αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για να κατανοήσουμε τις μεγάλες γραμμές που θα χαράξουν την πορεία μας το επόμενο έτος. Κάθε ζώδιο θα αντιμετωπίσει διαφορετικές ευκαιρίες και προκλήσεις, και η γνώση αυτών των τάσεων μπορεί να είναι αποφασιστική για την επιτυχία και την ευτυχία μας. Οι ετήσιες προβλέψεις μας δίνουν μια επισκόπηση των πλανητικών επιρροών που θα διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του έτους, σε προσωπικό, επαγγελματικό και πνευματικό επίπεδο.

Είτε πρόκειται για τις μεγάλες αποφάσεις στη ζωή του Λέοντα, είτε για τις βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις του Παρθένου, η ετήσια πρόβλεψη είναι ο καθρέφτης των αστέρων για το μέλλον. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσετε, να οργανωθείτε και να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που φέρνει ο καιρός, εξασφαλίζοντας έναν ευημερούντα και ικανοποιητικό χρόνο.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer