Ο Ζυγός
ΤO ΕΤΟΣ

2024

banner
Φέτος, οι πλανητικές αλλαγές, συνθήκες και συγκυρίες θα σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε ανεξάντλητες πηγές ενέργειας που ούτε εσείς δεν γνωρίζατε. Θα ζείτε με αισιοδοξία το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ενώ η ζωή σας θα εξελίσσεται σε ένα νέο επίπεδο. Δύο μεγάλα δώρα αποκτάτε φέτος: τη μετακίνηση του Πλούτωνα στο Υδροχόο και την είσοδο του Δία στους Διδύμους στις αρχές του καλοκαιριού. Σε αυτό το σημείο, θα κάνετε μια ανασκόπηση των επιτευγμάτων σας και θα διαπιστώσετε, ίσως με έντρομο χαμόγελο ή ακόμα και χαρά, ότι πολλοί από εκείνους που σας συμβούλευαν και δεν ήταν στο επίπεδο σας, τελικά δεν σας ωφέλησαν. Τώρα, τέλος τα ψέματα. Διαγράψτε ανθρώπους, αξίες και καταστάσεις που συνέβαλλαν στην πτώση σας, και που σας κράτησαν πίσω αντί να σας αφήσουν να πετάξετε. Η καταπίεση έχει τελειώσει. Αξιοποιήστε σωστά το δικό σας προσωπικό ενστίκτο, που στις περισσότερες περιπτώσεις αποδεικνύεται αλάνθαστο, απλά δεν το ακούτε.
banner
Ο τομέας των σχέσεων αναμένεται να είναι σημαντικός για εσάς φέτος. Ήδη από τον Φεβρουάριο, περνάμε μια σημαντική φάση με την παρουσία του Πλούτωνα, του Άρη και της Αφροδίτης (που κυβερνά το ζώδιό σας), σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου κύκλου στον αισθηματικό σας κόσμο. Εμφανίζονται νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, υποσχόμενες ανάπτυξη τόσο στο πνευματικό όσο και στο συναισθηματικό επίπεδο, δημιουργώντας μια εξαιρετική βάση για το μέλλον. Για τους ελεύθερους, η σκέψη για γάμο μπορεί να είναι σημαντική, καθώς προκύπτουν σημαντικά άτομα, ενώ η ύπαρξη εγκυμοσύνης είναι επίσης πιθανή. Η περίοδος του καλοκαιριού θα είναι ιδιαίτερα εύφορη. Για τους δεσμευμένους, συνιστάται να περιορίσετε τις ιδιοτροπίες σας και να δώσετε προσοχή στον σύντροφό σας. Προς τους γονείς, συνιστάται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας και να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τα προβλήματά τους με βάση την εμπειρία σας. Για όλα αυτά, θα χρειαστείτε γερά νεύρα, καλή φυσική κατάσταση και συναισθηματική ισορροπία. Και όσον αφορά την τελευταία, είστε Ζυγοί - η ισορροπία είναι η δύναμή σας.
banner
Το κυρίως θέμα αυτής της χρονιάς θα είναι η οικονομική άνοδός σας μέσω της αναδιοργάνωσης. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε έναν καλό προϋπολογισμό, λαμβάνοντας υπόψη έκτακτα έξοδα. Επιλύστε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά και χρεωκοπηματικά θέματα και τακτοποιήστε όποιες εκκρεμότητες έχετε προς το δημόσιο. Η περίοδος από την άνοιξη έως λίγο μετά το Σεπτέμβριο αποτελεί ευαίσθητη χρονική περίοδο για εσάς, και αν υπάρχουν οικονομικά ή άλλα θέματα που δεν έχετε επιλύσει, δεν μπορεί κανείς να σας εγγυηθεί οικονομική ασφάλεια. Αξιοποιήστε πλήρως τους μόνιμους οικονομικούς σας πόρους, καθώς αυτοί θα αποτελέσουν το στήριγμά σας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πέραν αυτού, θα πραγματοποιήσετε αλλαγές στις συνεργασίες σας, ενισχύοντας την ομάδα σας με ανθρώπους που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις χωρίς να υποχωρούν εύκολα. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά στον εργασιακό χώρο και τα φλερτ, καθώς μπορεί να αποδειχθούν επιζήμια, ειδικά αν είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα.

Περισσότερα για τον ..

Η ετήσια αστρολογική πρόβλεψη αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για να κατανοήσουμε τις μεγάλες γραμμές που θα χαράξουν την πορεία μας το επόμενο έτος. Κάθε ζώδιο θα αντιμετωπίσει διαφορετικές ευκαιρίες και προκλήσεις, και η γνώση αυτών των τάσεων μπορεί να είναι αποφασιστική για την επιτυχία και την ευτυχία μας. Οι ετήσιες προβλέψεις μας δίνουν μια επισκόπηση των πλανητικών επιρροών που θα διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του έτους, σε προσωπικό, επαγγελματικό και πνευματικό επίπεδο.

Είτε πρόκειται για τις μεγάλες αποφάσεις στη ζωή του Λέοντα, είτε για τις βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις του Παρθένου, η ετήσια πρόβλεψη είναι ο καθρέφτης των αστέρων για το μέλλον. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσετε, να οργανωθείτε και να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που φέρνει ο καιρός, εξασφαλίζοντας έναν ευημερούντα και ικανοποιητικό χρόνο.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer