Ο Τοξότης
ΣΗΜΕΡΑ

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου


Κοινωνικοί και πολύ συζητήσιμοι. Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε έναν συνεταιρισμό, ή μια συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει τα μέγιστα κέρδη. Θα δείτε πολλούς φίλους και γνωστούς και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

Φυλαχθείτε από οτιδήποτε απειλεί, ή υπονομεύει την προσωπική σας ελευθερία. Καλλιτεχνικές ενασχολήσεις και κέρδη από μυστικές δουλειές. Εχθρική συμπεριφορά από γυναίκες, κυρίως του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Προσοχή, προσοχή.

Μια τάση προς την τεμπελιά, φυσική και ψυχολογική απομόνωση. Δεν θέλετε να έχετε επαφές με πολύ κόσμο, εκτός από τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Νοητικά θα επιστρέψετε στις ρίζες σας, στα παιδικά σας χρόνια, και θα συγκινηθείτε.

Η προσωπική σας ικανότητα και αξία θα φέρουν την αναγνώριση και την επιτυχία. Η προσωπική σας γοητεία θα είναι υποβλητική και φέρνει κοντά σας ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας.

Υπερβολικά συναισθηματικοί, και ένα αίσθημα απελευθέρωσης, που σας διακατέχει εδώ και κάμποσο καιρό, θα σας ωθήσει να επιδιώξετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Αρχής γενομένης από σήμερα, αλλάζετε τα πάντα γύρω σας, αλλά και εντός σας.

Αποφασίζετε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας. Αυτό όμως, μπορεί να εμπεριέχει και ενέργειες που περιλαμβάνουν και κάποια άλλα πρόσωπα, κυρίως, όμως, το σύντροφό σας. Η αδυναμία σας να στηρίξετε τους αγαπημένους σας, μπορεί να οδηγήσει και στο χωρισμό.

Διακυμάνσεις στα οικονομικά σας. Αν κάνετε καλό κοντρόλ στα έξοδα όμως, θα αποφύγετε, κακοτοπιές. Η επιτυχία σας έχει σχέση με ασχολίες που απαιτούν σβελτάδα στη σκέψη και τις κινήσεις. Μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση των οικονομικών σας θα παίξουν οι γυναίκες.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer