Ο Παρθένος
ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου


Έχετε όλα τα προσόντα και τις δυνατότητες να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Σήμερα σας δίνεται και μια επιπλέον βοήθεια, από γυναικεία πρόσωπα. Ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας και τα οικονομικά ευνοούνται ως προς την άνοδό τους.

Η ένταση και το άγχος που έχετε, δυστυχώς εκδηλώνεται έντονα απέναντι στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, είτε του εγγύτερου, είτε του ευρύτερου. Η συμμετοχή σας σε ομάδες, δεν ενδείκνυται μια και δεν είστε σε θέση να συνεργαστείτε.

Αν αισθάνεστε σωματική δυσφορία να ξέρετε ότι είναι λόγω της συσσωρευμένης έντασης μέσα σας. Αγχωμένοι λόγω πολλών υποχρεώσεων, στρεσαρισμένοι από τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, κυρίως όμως με την ψυχολογία σας.

Θέλετε να απομονωθείτε και να τα «πείτε» με τον εαυτό σας. Να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας και να τα βρείτε με τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην ενδώσετε στον γενικότερο εκνευρισμό σας.

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να διαψευστούν οι προσδοκίες σας καθώς δεν είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα σφαιρικά, και θα κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Λειτουργείτε συναισθηματικά και αυτό δεν βοηθά στην επίτευξη των στόχων.

Συναισθηματικούς και ρομαντικούς σας κάνει σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας. Διεκδικείτε τον έρωτα και την αγάπη και δικαιώνεστε. Να φυλάγεστε από γυναίκες που υπόσχονται πολλά και γρήγορα κέρδη. Εναντιώνεστε σε κάποιους ανθρώπους. Εντάσεις, ίσως και οριστικές ρήξεις.

Το κυνήγι του χρήματος, θα σας αποφέρει έσοδα ωστόσο δεν είναι αυτό που επιδιώκετε. Γι αυτό ίσως δεν αποφύγετε μια μικρή απογοήτευση. Νέες ευκαιρίες έρχονται όμως να σας αποζημιώσουν, και να σας δώσουν αναγνώριση.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer