Ο Τοξότης
ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου


Θα σας κρατήσουν απασχολημένους, οι σχέσεις και οι συνεργασίες, σήμερα. Δεν είναι αρκετή μόνο η εύνοια που σας δίνεται στους τομείς αυτούς. Χρειάζεται και η δική σας συμβολή, γι αυτό μην διστάσετε να κουραστείτε, ακόμα και να αγχωθείτε προκειμένου να πετύχουν.

Η δουλειά, τρέχει με ταχύτητες που το μυαλό σας δεν μπορεί να συλλάβει, όχι γιατί δεν έχετε την ικανότητα, αλλά γιατί έχετε αποσυντονιστεί. Ο νους σας τρέχει σε διακοπές, παραλίες και διασκέδαση ενώ οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, είναι εδώ και ζητούν διευθέτηση.

Δεν σας χωράει ο τόπος. Η δουλειά έχει γίνει κόμπος στο λαιμό, και οι υποχρεώσεις μια θηλιά που σας πνίγει. Ωστόσο, έχετε καταφέρει ως τώρα και έχετε βάλει σε σειρά τις υποχρεώσεις σας και αυτό σας αφήνει ένα περιθώριο να ανασάνετε.

Ούτε η καθημερινότητα είναι στις προτεραιότητές σας σήμερα, ούτε η ρουτίνα της δουλειάς, ούτε οι υποχρεώσεις ούτε τίποτα. Σήμερα, ο νους σας τρέχει στις διακοπές. Οργανώνεστε, και προετοιμάζεστε για εξόρμηση και αυτό σας δίνει μεγάλη χαρά.

Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται από έναν μεγάλο αριθμό ατόμων. Αποκτάτε φήμη, αναγνωρισιμότητα, και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα ταλέντα σας. Μπορεί να νιώθετε ανασφαλείς, ωστόσο, γρήγορα θα δικαιωθείτε ως προς τις επιδιώξεις σας.

Όλη σας η ενέργεια στη δουλειά, καθώς καταλάβατε ότι θα αναγνωριστεί η αξία σας. Το πήρατε πολύ πατριωτικά το ζήτημα και είναι φυσικό να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Τώρα νοιώθετε κουρασμένοι και δεν βλέπετε την ώρα να ξεκουραστείτε.

Επενδύσεις, κινήσεις και έξοδα, σε αυστηρή επιτήρηση. Αποφασίζετε να βάλετε τέλος στην ανασφάλεια και αυτό προϋποθέτει κομπόδεμα. Γι αυτό και βάζετε αυστηρούς και περιοριστικούς όρους στα έξοδα αλλά και ρυθμίζετε εκκρεμότητες πολλών ετών.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer