Ο Ταύρος
ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου


Μια πληροφορία που θα πάρετε μέσω επικοινωνίας, από κάποιο αντρικό πρόσωπο, θα σας αποσυντονίσει. Φροντίστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας και να μην αφήνετε το συναίσθημα να υπερτερεί της λογικής.

Μετακινήσεις και ταξίδια και εύνοια στο εμπόριο σήμερα. Κέρδη από δουλειές που έχουν να κάνουν με πωλήσεις. Σκέφτεστε την υλοποίηση ενός ταξιδιού, αλλά διστάζετε να το πράξετε. Μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσετε διακοπές, παρουσιάζεται, εκμεταλλευτείτε την.

Μια ενδοοικογενειακή κόντρα, θα είναι η αιτία της κακής σας διάθεσης. Μπορεί δε, να χρειαστεί να κάνετε και το διαιτητή, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Από την άλλη, μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι από το σπίτι σας και να θελήσετε να μετακομίσετε.

Θέματα οικογενειακά, διευθετήσεις των κληρονομικών αλλά και συζητήσεις μέσα στην οικογένεια θα δώσουν κα θα πάρουν σήμερα. Κάποια ξαφνικά γεγονότα που συμβαίνουν ίσως να μην είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε. Ζητήστε τη βοήθεια των μελών της οικογένειάς σας.

Ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας αναστατώνει. Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη. Ευνοούνται τα νέα επαγγελματικά αλλά και ερωτικά, ξεκινήματα. Με χαρά και αισιοδοξία, ακολουθείτε το δρόμο της καρδιά σας και δικαιώνεστε.

Δημιουργική φαντασία, έμπνευση αλλά και έξυπνες ιδέες, ανεβάζουν τη δουλειά σας σε απίστευτο βαθμό. Καινοτομείτε και στον τομέα του έρωτας, διεκδικώντας με καινοτόμο και πρωτότυπο τρόπο το ταίρι σας. Όσοι είστε γονείς, ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα παιδιά σας.

Αποφασίζετε να ασχοληθείτε με τα ζητήματα της υγείας σας. Θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με το σώμα σας, υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, διατροφής και διαβίωσης. Ανανέωση και στο χώρο της εργασίας.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer