Ο Ταύρος
ΣΗΜΕΡΑ

Τετάρτη 22 Μαΐου


Η καλή σας ψυχολογία θα είναι ο επιβοηθητικός παράγοντας που θα φέρει τις επιτυχίες. Μέσα στην ημέρα θα είστε σε θέση να μεταδώσετε και στους άλλους αυτή σας την αισιοδοξία.

Εκπλήσσεστε και σεις οι ίδιοι με τον εαυτό σας, από τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα ξαφνικά γεγονότα που προκύπτουν. Όμορφα και ισορροπημένα, με αισιοδοξία και ευελιξία.

Θα αποζητήσετε την προσοχή των άλλων, διογκώνοντας τις ευαισθησίες σας και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η κρίση σας είναι υποκειμενική και παίρνετε «πατριωτικά» κάθε τι που συμβαίνει.

Μπαίνετε δυναμικά στη διεκδίκηση οικονομικών ευκαιριών. Τα έσοδα αυξάνονται. Εύνοια δίνεται στα κτηματομεσιτικά αλλά και σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Μια οικονομική επένδυση που θα κάνετε ανοίγει προοπτικές για κέρδη. Την προσοχή σας όμως, γιατί δεν έρχονται ούτε εύκολα ούτε ανώδυνα. Θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι για να επιτευχθεί κάτι άλλο.

Επικοινωνίες, μετακινήσεις και κάποιοι από τα συγγενικά σας πρόσωπα, χρειάζονται την ιδιαίτερη προσοχή σας σήμερα. Έχετε να λαβαίνετε χρήματα από τον επικοινωνιακό τομέα.

Ευνοούνται οι μετακινήσεις, κι αν η δουλειά σας είναι «στο δρόμο», έχετε να κερδίσετε πολλά. Οι επικοινωνίες δίνουν και παίρνουν. Ευχάριστα νέα από γυναίκες, μέσω διαδικτύου ή άλλου επικοινωνιακού μέσου

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer