Ο Λέων
ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου


Θα διασκεδάσετε με τους φίλους σας, όπου κι αν βρεθείτε. Οι γυναίκες παρουσιάζονται πολύ υποστηρικτικές απέναντί σας και σας φτιάχνουν τη διάθεση ακόμα περισσότερο. Με όρεξη και ενθουσιασμό θα διευθετήσετε τις υποθέσεις σας με τον καλύτερο τρόπο.

Μεγάλο το άγχος σας, εκδηλώνεται σε διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τόσο εσάς, όσο και τους γύρω σας. Χρειάζεστε ησυχία και απομόνωση προκειμένου να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Επιθετικοί τόσο λεκτικά όσο και φυσικά, θα είστε σήμερα, απέναντι σε όποιον τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σας. Τα λόγια σας θα είναι από καυστικά έως προσβλητικά, για τον συνομιλητή σας. Καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Μέσα από τον τομέα της επικοινωνίας θα έρθουν οι περισσότερες από τις επικοινωνίες σας σήμερα. Ακόμα και ο έρωτας εμφανίζεται ως ένα προφίλ σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ευνοείται το εμπόριο και οι αγοραπωλησίες ακινήτων.

Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα σας φέρνει σε κατάσταση πανικού. Χρήματα που περιμένατε εναγωνίως, δεν έρχονται, και αισθάνεστε συναισθηματικά, χάλια. Μην απογοητεύεστε όμως γιατί πρόκειται απλά για καθυστέρηση και όχι για ματαίωση.

Ένα ξαφνικό οικονομικό σκαμπανέβασμα, σας φέρνει σε κατάσταση πανικού. Οι κινήσεις σας θα είναι βεβιασμένες και τα λάθη δεν θα είναι εύκολο να διορθωθούν. Προσέξτε πολύ, και δείξτε ψυχραιμία. Θέματα περιουσίας στο τραπέζι προς συζήτηση.

Μια πολύ συναισθηματική συνομιλία με ένα πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Μικρές ζημιές στον επικοινωνιακό σας εξοπλισμό μπορεί να σας εκνευρίσουν, ωστόσο, θα βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε αυτά που θέλετε.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer