Ο Αιγόκερως
ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου


Κάποια χρόνια προβλήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν σήμερα θεραπεύονται. Ο εργασιακός σας χώρος επίσης χρειάζεται ανανέωση, ίσως και ανακαίνιση. Μια γενική εξυγίανση του τρόπου ζωής και εργασίας σας είναι απαραίτητη.

Οι σχέσεις κατέχουν τον περισσότερο από το χρόνο σας. Οι αισθηματικές καταστάσεις, που σήμερα, παίρνουν μια ιδιαίτερα ερωτική χροιά και σας καλούν να χαρίσετε στο ταίρι σας, αλλά και να δεχθείτε, χίλιες και μια νύχτες, και ό,τι άλλο προκύψει.

Πολύ ερωτικοί και με έναν υπερβάλλονται αισθησιασμό, θα απολαύσετε πολλές στιγμές με το σύντροφό σας, ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Στιγμές χαλάρωσης και τρυφερότητας.

Ρομαντισμός στις ερωτικές σχέσεις, δίνουν χαρά τόσο σε σας όσο και στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια αγάπη, που φέρνει στη ζωή σας ένα πρόσωπο, ρομαντικό, αισθησιακό και πάνω απ’ όλα αληθινό σ’ αυτά που σας δείχνει ότι νιώθει.

Ένα ταξίδι που σχεδιάζατε για καιρό, ματαιώνεται. Απογοητευμένοι, προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να το ξεπεράσετε. Να έχετε το νου σας για νομικά θέματα που μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά και θα σας υποχρεώσουν να κινητοποιηθείτε.

Νομικά και θέματα σπουδών και επιμόρφωσης, καθυστερούν χαρακτηριστικά και εκνευρίζεστε. Εύνοια ωστόσο δίνεται στα ταξίδια, είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους. Αν έχετε αποφασίσει να πάτε διακοπές, ήρθε ο καιρός να το κάνετε.

Μια νέα γνωριμία σας εκπλήσσει ευχάριστα. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα, το πρόσωπο αυτό μπορεί να σας φανεί «χρήσιμο» σε πολλές περιπτώσεις και για πολλούς και διάφορους λόγους. Δράση και εξέλιξη στα οικονομικά σας.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer