Ο Σκορπιός
ΣΗΜΕΡΑ

Πέμπτη 13 Ιουνίου


Δημόσιες σχέσεις, παροχή υπηρεσιών, εκπαίδευση σήμερα ευνοούνται περισσότερο. Όσοι είστε στην αναζήτηση εργασίας, κάτι σταθερό και μόνιμο διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Διατηρώντας το ίδιο μοτίβο δράσης με τις προηγούμενες μέρες, θα σας επιτρέψει να μην ξεφύγετε από τις αποφάσεις που έχετε πάρει σε ό,τι έχει να κάνει με ζητήματα της καθημερινής σας δράσης.

Έχετε σχεδιάσει καλά το επαγγελματικό και οικονομικό σας μέλλον και δεν θα το μετανιώσετε. Θα επανασυνδεθείτε με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι θα συναντηθείτε με τον μεγάλο έρωτα.

Όσοι είστε μόνοι, ή δηλώνετε εργένηδες, είναι ο καιρός που αυτή η κατάσταση, θα πάψει να υπάρχει καθώς μια γνωριμία αναστατώνει το ερωτικό σας γίγνεσθαι και εξάπτει την φαντασία σας.

Θα εστιάσετε στα επαγγελματικά σας κυρίως, καθώς παρουσιάζονται νέες προτάσεις. Όσο αφορά τα αισθηματικά όλα βαίνουν καλώς.

Οι δημόσιες σχέσεις, η εκπαίδευση, μπορεί να αυξάνουν τις υποχρεώσεις σας, είναι όμως από τους πιο ευνοημένους τομείς. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα ψάξετε να βρείτε τρόπους να ανεβάσετε τη δουλειά σας

Θα έχετε σύμμαχο, την καλή σας τύχη, τις γνώσεις και την εμπειρία σας, αλλά και ανθρώπους κύρους, που έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση να σας βοηθήσουν

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer