Ο Καρκίνος
ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου


θα χρειαστεί καλό κοντρόλ στα νεύρα σας, γιατί θα υπάρξουν πολλές αφορμές για να τα βάλετε με όλους και με όλα. Η ψυχολογία σας λίγο πεσμένη, θέλετε την ησυχία σας, επιζητάτε την απομόνωση και την ηρεμία. Βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Κανείς δεν θέλει να τα βάλει μαζί σας, όταν διακατέχεστε από έντονα νεύρα και σας έχει πιάσει η «γκρίνια». Η ψυχολογία σας είναι πεσμένη και τίποτα δεν μπορεί να σας ικανοποιήσει. Τα γυναικεία πρόσωπα, σήμερα, κυρίως του ίδιου ζωδίου, θα είναι το «κόκκινο πανί».

Θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα σήμερα. Έκτακτα έξοδα για το σπίτι είναι στο πρόγραμμα, αλλά και απρογραμμάτιστα έξοδα για το χατίρι της καταναλωτικής σας μανίας. Ελέγξτε την ψυχολογία σας, γιατί για σας, η κατανάλωση είναι μέσο εκτόνωσης μιας κακής ψυχολογίας.

Τα οικονομικά σας φαίνεται ότι σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Δεν δείχνετε να έχετε μυαλό για τίποτα άλλο. Διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων ενδείκνυται σήμερα, γιατί ίσως να μη βρείτε καλύτερη ευκαιρία. Οικονομική άνοδος και σταθεροποίηση των εισοδημάτων.

Μικρές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, ή για διασκέδαση, θα κάνετε και θα δικαιωθείτε ως προς τις επιδιώξεις σας. Όσοι ασχολείστε με τα γραπτά, θα έχετε έμπνευση, ενώ οι επικοινωνίες ευνοούνται ιδιαίτερα.

Κλείνεστε στον εαυτό σας, και δεν σηκώνετε κουβέντα από κανέναν. Έχετε ανάγκη να τα πείτε και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Οι επικοινωνίες σας θα είναι περιορισμένες, όχι όμως και οι μετακινήσεις. Εύνοια στις συναλλαγές και στο εμπόριο.

Διάφορα προβλήματα στον οικογενειακό χώρο αλλά και μικροζημιές στο σπίτι, σας εκνευρίζουν αφάνταστα. Συνέρθετε γιατί καθώς η σκέψη σας αποσυντονίζεται, απομακρύνεστε από τους βασικούς επαγγελματικούς και άλλους, στόχους σας.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer