Ο Ιχθύς
ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου


Στο ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον βρίσκετε ασφάλεια και θαλπωρή. Η μητέρα, ή κάποια άλλη γυναίκα συγγενής, είναι δίπλα σας για να προσφέρει την αγκαλιά και τις συμβουλές της σε ό,τι κι αν σας απασχολεί. Μπορεί να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του οικιακού σας χώρου.

Θα χρησιμοποιήσετε και την τελευταία σταγόνα της δημιουργικότητάς σας, προκειμένου να καταπλήξετε το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η φαντασία σας, κινείται σε ρεαλιστικά επίπεδα και δεν κινδυνεύετε να «ξεφύγετε τα εσκαμμένα». Άνοδος και επιτυχία.

Μπείτε στη διαδικασία και μην κατσουφιάζετε, να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και θέματα υγείας. Να μην διστάσετε να κάνετε έναν γενικό έλεγχο, ακόμα κι αν δεν έχετε κανενός είδους συμπτώματα. Μπορεί δε, να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

Μικρές ενοχλήσεις υγείας μπορεί να γίνουν μεγάλα προβλήματα αν δεν τα προσέξετε και δεν ασχοληθείτε. Ξεκαθαρίσματα στο χώρο της δουλειάς θα σας ανακουφίσουν από το άγχος και την ένταση. Εξυγίανση παντού. Υπάρχει και πιθανότητα να αποκτήσετε κατοικίδιο.

Πρόκειται να στεναχωρηθείτε σήμερα, καθώς διαψεύδονται οι προσδοκίες σας και απογοητεύεστε. Μην το βάλετε κάτω όμως. Οι επαγγελματικές συνεργασίες εξακολουθούν να εξελίσσονται και οι σχέσεις να προχωρούν. Μην μένετε πίσω.

Σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες, συνεταιρισμοί, στο μικροσκόπιο για ξεκαθαρίσματα και διευθέτηση. Διαύγεια στη σκέψη, ξεκάθαροι στη δράση σας, θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας και τα πλέον δύσκολα θέματα. Ευνοούνται τα νομικά θέματα.

Με μεγάλο ερωτισμό και πολύ αισθησιασμό θα πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας και θα το διεκδικήσετε. Ένας νέος έρωτας παίρνει διαστάσεις καρμικού γεγονότος και αναστατώνει τη ζωή σας. Ένα κληρονομικό ζήτημα θα σας κρατήσει απασχολημένους, όλη μέρα.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer