Ο Ιχθύς
ΣΗΜΕΡΑ

Πέμπτη 13 Ιουνίου


Βάλλεται η ορθή επαγγελματική σας κρίση, λόγω συμβάντων στον εργασιακό σας χώρο, που σας εκνευρίζουν αφάνταστα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, θα σας βγει σε καλό.

Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προφίλ, και κάντε κάτι να ανεβάσετε την απόδοσή σας στη δουλειά, γιατί μόνο έτσι θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε τις ανάλογες οικονομικές απολαβές.

Άδικα κατηγορείτε το σύντροφό σας, και βασίζετε τις κατηγορίες σε υποθέσεις και όχι σε αποδείξεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη δε, δεν βοηθά καθόλου στο να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Αποφύγετε επενδύσεις που ακούγονται δελεαστικές και προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις σας. Η κούραση και το άγχος, σταδιακά θα υποχωρούν.

Ζητάτε όλο και περισσότερα με αποτέλεσμα το περιβάλλον σας να παραπονεθεί. Οι συζητήσεις που θα επακολουθήσουν θα φέρουν ηρεμία και γαλήνη στις σχέσεις σας.

Η αισθηματική σας κατάσταση δεν είναι ακριβώς, όσο σταθερή θα θέλατε, αλλά οι προοπτικές, είναι θετικές και διαθέτετε και ισχυρή θέληση. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να μειώσει την ενεργητικότητά του και όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας.

Μήπως έχετε επηρεαστεί από τις φήμες στον εργασιακό σας χώρο και αδίκως ανησυχείτε; Δε χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer