Ο Δίδυμος
ΣΗΜΕΡΑ

Τετάρτη 22 Μαΐου


Έντονη κοινωνική ζωή, και πολλές επαφές με φίλους, γνωστούς, συνεργάτες. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που θα εισπράξετε, θα σας ακολουθήσει από το απόγευμα και μετά, αναπτερώνοντας την ψυχολογία σας.

Η διάθεσή σας τραμπαλίζεται από την κατάθλιψη, στην αισιοδοξία. Αυτό είναι αρκετά κουραστικό για σας και δημιουργεί γκρίνιες. Γίνεστε περισσότερο επιθετικοί από το κανονικό γι αυτό έχετε το νου σας.

Νιώθετε μελαγχολικοί, ανασφαλείς και άτονοι. Θέλετε να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Προσέξτε να μην λειτουργήσετε εν θερμώ, γιατί θα κάνετε λανθασμένες επιλογές.

Παρουσιάζεστε νευρικοί, επιθετικοί, και με καμία διάθεση να ακούσετε τη γνώμη των άλλων. Στα θετικά της διέλευσης είναι το θάρρος και η μαχητικότητα να διεκδικήσετε τις επιδιώξεις σας.

Η ένταση που νιώθετε μέσα σας, θα εξωτερικευθεί λεκτικά, απέναντι σε όποιον σας «ενοχλήσει». Δείχνετε ότι δεν ανέχεστε κάθε είδους επαφή και γίνεστε επιθετικοί ακόμα και με τους δικούς σας ανθρώπους.

Η οικονομική σας πολιτική δεν είναι συνετή. Χρειάζεται να κάνετε κάτι για να επανέλθει η ισορροπία, ειδάλλως θα προβληματιστείτε μακροπρόθεσμα. Η ακίνητη περιουσία στο προσκήνιο.

Αν πραγματικά θέλετε να φέρετε ισορροπία στα έσοδά σας, καλά θα κάνετε να ξοδεύετε με μεγαλύτερη σύνεση. Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε τον τρόπο χειρισμού των οικονομικών σας

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer