Ο Δίδυμος
ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου


Αποφασίζετε να βγείτε δυναμικά στο κυνήγι του χρήματος και θα τα καταφέρετε. Έχετε ισχυρά ατού στα χέρια σας αλλά και μεγάλη ψυχική και σωματική αντοχή. Οι άλλοι, έλκονται από την εξαιρετική σας ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις.

Παίρνετε την απόφαση να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα που εκκρεμούν για μεγάλο διάστημα. Θα πρέπει να είστε αυστηροί στον προϋπολογισμό σας, και στα έξοδά σας. Σας δίνεται εύνοια, αλλά χρειάζεται σοφή διαχείριση αν δεν θέλετε να έρθετε αντιμέτωποι με εκπλήξεις.

Λόγια, λόγια, λόγια. Πολλές επικοινωνίες, και ουσία, μηδέν. Είναι προφανές ότι σας έχει πιάσει επικοινωνιακός και λεκτικός οίστρος και δεν ξέρετε πού να τον ξεσπάσετε. Μικρές μετακινήσεις ίσως αποτελέσουν ένα μέσο εκτόνωσης.

Πρόσωπα από το παρελθόν ενδέχεται να εμφανιστούν μέσω επικοινωνίας. Είτε σας είναι αρεστά, είτε όχι, θα πρέπει να ανταποκριθείτε, είτε για να ξεκαθαρίσετε, είτε για να χαρείτε. Ευνοούνται οι μετακινήσεις, και τα μικρά ταξίδια.

Ενδοοικογενειακές διενέξεις, κυρίως με τις γυναίκες της οικογένειάς σας. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στις συζητήσεις που κάνετε γιατί μπορεί να μην είστε σε θέση να κατανοήσετε τα ζητούμενα των συνομιλητών σας, και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Το σπίτι, η οικογένεια, τα μέλη της, κυρίως οι γυναίκες, θα παίξουν το δικό τους, σημαντικό ρόλο στο ημερήσιο πρόγραμμά σας. Διευθετούνται κληρονομικά και θέματα ακίνητης περιουσίας, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε κατοικία.

Αναζητάτε την συντοφιά. Οι πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, δεν είναι μικρές, ωστόσο χρειάζεται να κοντρολάρετε λίγο περισσότερο την πληθωρική σας προσωπικότητα, για να μην τρομάξουν.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer