Ο Υδροχόος
ΣΗΜΕΡΑ

Πέμπτη 13 ΙουνίουΓενικό ξεκαθάρισμα στο τοπίο σήμερα, θα πείτε και θα κάνετε πράγματα που θα εκπλήξουν τους άλλους, αλλά και θα στείλουν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Θα θέσετε τις προτεραιότητές σας, και θα φροντίσετε στο να εξελιχθούν τα σχέδιά σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και για το μέγιστο αποτέλεσμα. Κάποιοι συνεργάτες, που θα αμφισβητήσουν τον τρόπο που εργάζεστε, θα αποστομωθούν

Εκτός από κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις, με «βεβαρυμμένο» παρελθόν, όλοι, θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές θυσίες.

Κάποιοι από εσάς, θα χρειαστεί να απολογηθείτε στον σύντροφό σας καθώς το τελευταίο διάστημα τους έχετε παραμελήσει. Η κατανόηση θα σας δώσει ώθηση να συνεχίσετε δυναμικά.

Η αυξημένη κοινωνικότητά σας θα φέρει γνωριμίες που θα αναστατώσουν τους καρδιακούς σας παλμούς. Όσοι όμως, είστε δεσμευμένοι, καθησυχάστε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας.

Απολογητικοί με διάθεση εξομολόγησης έχει ως αποτέλεσμα την εξυγίανση στη σχέση σας. Μην αμελείτε να «ακούτε» τον σύντροφό σας εξίσου με την ίδια θέρμη.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer