Ο Υδροχόος
ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου


Είστε έτοιμοι να ερωτευθείτε, να χαρείτε τη ζωή να κάνετε ό,τι ονειρεύεστε πραγματικότητα. Η δημιουργικότητά σας σε τρομερή άνοδο, ειδικά για όλους όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Γυναικεία πρόσωπα, συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό, στην υλοποίηση των στόχων σας.

Οι επαγγελματικές συνεργασίες στο μικροσκόπιο σήμερα. Θα επανεξετάσετε όλους τους παράγοντες και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησαν. Θα κάνετε έναν απολογισμό ως προς το πού στέκονται αυτή τη στιγμή και θα σχεδιάσετε για το μέλλον. Ικανοποίηση και χαρά.

Σχέσεις και συνεργασίες κάτω από το μικροσκόπιο προς επανεξέταση. Μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι πλήρως ωστόσο, αν βλέπετε ότι υπάρχουν περιθώρια να διορθωθούν τα πράγματα, σπεύστε να το κάνετε. Οι αισθηματικές σχέσεις πορεύονται ομαλά.

Οι συνεργασίες πηγαίνουν πολύ καλά, καλύτερα απ’ ό,τι θα περιμένατε ποτέ. Μην παίρνετε όμως τόσο πατριωτικά το θέμα της εξέλιξής τους, γιατί αποσπάται η προσοχή σας και από άλλα που είναι εξίσου σημαντικά. Εύνοια δίνεται στις σχέσεις κάθε είδους

Αν είστε άντρας, ένα γυναικείο πρόσωπο θα σας προκαλέσει ερωτικά συναισθήματα και επιθυμίες. Οι γυναίκες παρουσιάζεστε ερωτικά, πολύ προκλητικές, καθώς προσπαθείτε να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

Ερωτισμός και αισθησιασμός, είναι ένα εκρηκτικό μείγμα, που είτε είστε σε σταθερή σχέση, είτε στις αρχές ενός δεσμού, θα δώσετε και θα πάρετε πολλή αγάπη και μεγάλες ποσότητες έρωτα. Οι όμορφες στιγμές όμως, θα στιγματιστούν από μία απώλεια.

Μια ανατροπή στα σχέδιά σας για τις διακοπές, αναστατώνει το πρόγραμμά σας και σας αναγκάζει να αναβάλλετε το ταξίδι σας. Μην θυμώνετε. Αναρωτηθείτε τι δεν έχετε κάνει σωστά το προηγούμενο διάστημα και λύστε το όσο πιο άμεσα μπορείτε.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer