Ο Υδροχόος
ΤON MHNA

banner
με πλήρη συναίσθηση του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεστε, με έντονη την κλίση να αναλύετε τις επιρροές από αυτό και με εξαιρετική αναλυτική ικανότητα ώστε να «ξεδιαλέγετε» τι θα κρατήσετε και τι όχι, οι απόψεις σας θα διοχετεύονται αβίαστα προς το περιβάλλον, με ήπιο τρόπο και χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσετε δύο και τρεις φορές, τι θέλετε να κάνετε. Από την άλλη πλευρά, θα είστε πιο υπομονετικοί με όσους θεωρείτε ότι δεν κατανοούν εύκολα και γρήγορα αυτά που τους λέτε. Η επικριτική σας ιδιότητα, θα είναι ελαχιστοποιημένη μια και ο Πλούτωνας, γυρίζει για λίγο πίσω στον Αιγόκερω, έτσι ώστε οι σχέσεις με τον κοινωνικό περίγυρο να είναι πιο αρμονικές, χωρίς όμως να χρειάζεται να συμβιβαστείτε αναγκαστικά.
banner
οι σχέσεις διανύουν μια περίοδο σταθερότητας, όπου τίποτα δεν φαίνεται ικανό να διαταράξει την αρμονία. Ωστόσο, με τον Άρη να περνά στον Καρκίνο στις 4, θα υπάρξουν εντάσεις που προκαλούνται από ανασφάλειες, που όμως θα είναι εύκολο να διευθετηθούν καθώς υπάρχει σταθερό υπόβαθρο αγάπης και αμοιβαίας εκτίμησης. Κι επειδή ο Πλούτωνας, γυρίζει στον Αιγόκερω, είναι πολύ πιθανό κάποιες σχέσεις να τελειώσουν γιατί δεν πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις που χρειάζεται για να υπάρξουν και να εξελιχθούν. Παρ’ όλα αυτά, όσοι από εσάς, σκοπεύετε να γίνετε γονείς, είναι ο κατάλληλος μήνας για οικογενειακό προγραμματισμό.
banner
ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο, αλλά και η Νέα Σελήνη στις 3 του μήνα, φέρνουν σταθερότητα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό το μήνα ευνοείται η επιστημονική έρευνα και η ενασχόληση με την προηγμένη τεχνολογία. Το επιστημονικό σας ταλέντο ξεδιπλώνεται σε όλη του την έκταση και ακόμα κι αν δεν έχετε επιστημονικές γνώσεις, θα έλκεστε από τα επιτεύγματα της εποχής. Μπορεί επίσης να αποκομίσετε σημαντικό οικονομικό κέρδος από το θεωρητικό σκέλος των θετικών επιστημών. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν τάσεις επέκτασης, και ίσως συνεργαστείτε με κάποιους ανθρώπους από το εξωτερικό. Τα οικονομικά σταθεροποιούνται.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer