Ο Παρθένος
ΤON MHNA

banner
Το παρελθόν έρχεται στο προσκήνιο στην αρχή του μήνα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 2 έως τις 26 του Απριλίου. Ενδέχεται να εμφανιστούν οικονομικές υποθέσεις και οικογενειακά θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Τα κρυμμένα συναισθήματα και οι εκκρεμότητες με πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας, ιδίως με την έλευση της Έκλειψης του Ηλίου στις 8 του μήνα. Μέχρι τα μισά του μήνα, είναι πιθανό να κάνετε ξεκαθαρίσματα στο εσωτερικό σας και στις σχέσεις σας με άλλους. Μετά τις 19 Απριλίου, ο Ήλιος μεταβαίνει στον Ταύρο, φέρνοντας μεγαλύτερη εξωστρέφεια και περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες. Η σύνοδος Δίας-Ουρανού στις 21 Απριλίου μπορεί να φέρει απρόσμενες αλλαγές ή γεγονότα που σχετίζονται με ένα ταξίδι, μια απόφασή σας για εκπαίδευση ή την εκμάθηση ενός νέου αντικειμένου εργασίας, ή ακόμα και μια νέα γνωριμία που μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Με την Πανσέληνο στις 24 Απριλίου, οι αποφάσεις άλλων ανθρώπων ενδέχεται να επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη.
banner
Η σύναντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 3 Απριλίου μπορεί να φέρει προσοχή στις ερωτικές σχέσεις και τις επιλογές σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν με ερωτικές προτάσεις, καθώς μπορεί να υπάρχουν κρυφοί κίνδυνοι. Είναι σημαντικό να μην λαμβάνετε αποφάσεις εν ψυχρώ, ακόμα και αν είστε σε σχέση ή γάμο. Επιπλέον, μπορεί να έχετε δεύτερες, τρίτες ή ακόμα και τέταρτες σκέψεις για θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σας. Πρέπει να είστε επιφυλακτικοί ώστε αυτές οι σκέψεις να μην επηρεάσουν αρνητικά τη συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας και να αποφευχθούν ενδεχόμενες εντάσεις. Εάν υπάρχουν εκκρεμή θέματα που σας απασχολούν, είναι σημαντικό να τα συζητήσετε ειλικρινά με τον σύντροφό σας και να μην τα κρύβετε από φόβο τσακωμού. Για τους ελεύθερους, μπορεί να αναπολήσουν παλαιότερες σχέσεις και να σκεφτούν τη δυνατότητα μιας επανασύνδεσης. Το ταξίδι που πραγματοποιείτε στις 29 Απριλίου μπορεί να φέρει μια σημαντική γνωριμία που θα αποδειχθεί ευεργετική για εσάς.
banner
Η σύναντηση του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύες στις 10 Απριλίου φέρνει πρόκληση στην εργασιακή σας ζωή, καθιστώντας τη δουλειά σας πιο απαιτητική, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί και προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις που μπορεί να εμφανιστούν. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι ορισμένοι συνεργάτες ή συνάδελφοι δεν είναι τόσο συνεργάσιμοι όσο θα θέλατε, και μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις εργασιακές σχέσεις. Επίσης, εκκρεμότητες από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν, απαιτώντας προσεκτική διευθέτηση. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές σε οικονομικές συμφωνίες. Επίσης, πρέπει να είστε προσεκτικοί με όσους υπόσχονται εύκολο και γρήγορο χρήμα, καθώς μπορεί να υπάρχουν κρυφά κινδύνου πίσω από αυτές τις προτάσεις.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer