Ο Ζυγός
ΣΗΜΕΡΑ

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου


Ένα κληρονομικό ζήτημα μπορεί να χωρίσει την οικογένεια σε δύο ή και παραπάνω στρατόπεδα. Ο ρόλος σας, ξέρετε φυσικά ποιος είναι. Του διαιτητή. Φροντίστε να είστε δίκαιοι και με ισορροπημένες απόψεις

Αντιπαραθέσεις, τσακωμοί και ρήξεις με γυναικεία, κυρίως, συγγενικά πρόσωπα. Η οικογένεια, τα κληρονομικά, η ακίνητη περιουσία, είναι τα θέματα που μπορεί και να σας βγάλουν εκτός εαυτού.

Δημιουργικότητα και ζωηρή φαντασία, σας διευρύνουν τους ορίζοντες και δίνουν νέα πνοή στις επαγγελματικές, αλλά και προσωπικές επιδιώξεις σας. Να είστε ταπεινοί και να μην υπερβάλλετε και όλα θα πάνε εξαιρετικά.

Δημιουργική φαντασία. Ευνοούνται όσοι εργάζονται στη διαφήμιση και στα ΜΜΕ. Μεγάλη αναγνωρισιμότητα, καλές συνεργασίες και εξαιρετικά νέα ξεκινήματα. Οι καλλιτέχνες θα βιώσουν θρίαμβο.

Είναι ανάγκη να δώσετε σημασία στις μικροενοχλήσεις που νιώθετε στο σώμα σας. Εντονότερη φροντίδα του οργανισμού εγγυάται την καλή υγεία. Διακατέχεστε από έντονο στρες και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό.

Θέματα καθημερινότητα και εργασίας και ιδιαίτερα εκείνα που απαιτούν συγκέντρωση και προσπάθεια, θα σας απασχολήσουν σήμερα. Έντονο το ενδιαφέρον σας για την υγιεινή διατροφή.

Συναισθηματική φόρτιση για θέματα υγείας ή εργασίας, πάει παρέα με ένα υποτονικό ανοσοποιητικό. Ευαισθησία στις ιώσεις, στα κρυολογήματα. Η ανάγκη να μεριμνήσετε για την υγεία σας είναι επιτακτική.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer