Ο Ζυγός
ΣΗΜΕΡΑ

Τρίτη 23 Ιουλίου


Μεγάλη επιτυχία σε σπουδές. Μεταπτυχιακά, και εξετάσεις σε πολύ καλό δρόμο. Ευνοούνται πνευματικά θέματα αλλά και ζητήματα γραφειοκρατίας. Ένας νόμος ευνοεί πολύ τα σχέδιά σας αλλά μπορεί να συμβάλλει στην οικονομική σας άνοδο.

Δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε από μικρές, επαγγελματικές αποτυχίες. Ούτε και θα πρέπει να μεταφέρετε το θυμό, το άγχος και την έντασή σας στους ανθρώπους γύρω σας. Να γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μάθημά σας, είναι το τελευταίο σας λάθος.

Εντάσεις ανάμεσα στις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές, σας υποχρεώνουν να κρατήσετε μια πιο απόμακρη στάση. Για χάρη της αρμονίας δε, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις που μπορεί να μην θέλετε και ούτε και να σας αρέσουν.

Η συμμετοχή σας σε ομάδες, σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση και σας φέρνει σε επαφή με νέες ιδέες, που βοηθούν τη ζωή και την καθημερινότητά σας με θετικό τρόπο. Διασκεδάζετε, χαίρεστε και περνάτε καλά με τους φίλους σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Το ότι η ψυχολογία σας δεν είναι η καλύτερη δεν δικαιολογεί την άσχημη συμπεριφορά σας, τόσο προς τον περίγυρό σας όσο και προς τους δικούς σας ανθρώπους. Επειδή δεν πάνε τα πράγματα όπως εσείς τα θέλετε, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να συμπεριφέρεστε με αγένεια.

Το ότι δεν γίνονται οι δουλειές σας, μπορεί να οφείλεται στην κακή σας διάθεση, ή στο ότι δεν έχετε καθόλου όρεξη να ασχοληθείτε με την γραφειοκρατία και την καθημερινότητα. Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε σήμερα, και ασχοληθείτε με τα δύσκολα από αύριο.

Στοχεύετε στην κορυφή, αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι δεν κατακτιέται εύκολα. Θα πρέπει να σκεφτείτε τη συνεργασία, και την αρμονική συνύπαρξη με άλλους, προκειμένου να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μόνοι, δεν έχετε και πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Περισσότερα για τον ..

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer