Ο Κριός
ΣΗΜΕΡΑ

Πέμπτη 13 Ιουνίου


Σήμερα ευνοούνται οι συνεργασίες που ξεκινούν στηριγμένες πάνω σε γερά θεμέλια. Ό,τι επιδιώκατε επαγγελματικά, σήμερα πραγματοποιείται. Αποφύγετε όμως, να πείτε παρεξηγήσιμα πράγματα

Έντονο συναισθηματικό φορτίο σήμερα, σας αναγκάζει να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην θέλετε να μιλήσετε με κανέναν. Αν όμως, αποφασίσετε να μιλήσετε, προσέξτε τι θα πείτε.

Εσείς χρειάζεστε ξεκούραση και απομόνωση, το ταίρι σας χρειάζεται προσοχή, και είναι σαφές ότι αυτά τα δύο δεν συμβιβάζονται με τον παρορμητικό τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πάντα. Δείξτε πιο συμβιβαστική διάθεση.

Να αποφύγετε επισταμένως τα κουτσομπολιά και τα σχόλια στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο και να δώσετε σημασία στα αισθηματικά σας, που περνούν μια περίοδο, «ίασης», συνεπώς βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, πριν τις μεγάλες αποφάσεις.

Η ψυχολογία σας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, θα χρειαστείτε να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, κυρίως στα επαγγελματικά σας.

Την πειθώ την έχετε, την επικοινωνιακή ικανότητα επίσης. Η γοητεία, είναι έμφυτη, γι αυτό μπείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης, γιατί σίγουρα θα βγείτε νικητές.

Να αποφύγετε να κουτσομπολέψετε στον εργασιακό σας χώρο, αλλά ούτε και να συμμετάσχετε σε κουτσομπολιά εις βάρος άλλων γιατί θα σας παρεξηγήσουν.

Περισσότερα για τον ..

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της αστρολογίας! Κάθε μέρα, τα άστρα μας μεταφέρουν μοναδικά μηνύματα, προσφέροντάς μας πολύτιμες ενδείξεις για την καθημερινότητα μας. Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις αποκαλύπτουν τις τάσεις και τις ευκαιρίες που θα συναντήσουμε, ανάλογα με το ζώδιο μας. Είτε είστε Δίδυμος, επιζητώντας επικοινωνία και κοινωνικότητα, είτε Σκορπιός, αναζητώντας βάθος και πάθος, η αστρολογία σας προσφέρει μια μοναδική προοπτική.

Μέσα από την κατανόηση των πλανητικών ενεργειών, μπορείτε να εναρμονιστείτε με τον ρυθμό του σύμπαντος. Ανακαλύψτε τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο και ετοιμαστείτε να δείτε τι σας επιφυλάσσει η μέρα. Η αστρολογία είναι ο οδηγός σας σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες και αποκαλύψεις.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer