Ο Κριός
ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 27 Ιουλίου


Εντάσεις και κόντρες, λεκτικές κυρίως, και νεύρα στο χώρο του σπιτιού, με τα άτομα που απαρτίζουν την οικογένεια. Θα χρειαστείτε πολλή ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Ο τσακωμός σας δε, με ένα αντρικό πρόσωπο θα σας βγάλει εκτός εαυτού.

Επιθετικοί και με νεύρα, εκδηλώνεστε κατά των μελών της οικογένειάς σας και αυτό μπορεί να στοιχίσει σε έλλειψη υποστήριξης, όταν θα το έχετε ανάγκη. Να προσέχετε τα λόγια σας περισσότερο ως προς το ποια θέματα συζητάτε.

Θα πείσετε και τον πιο δύσπιστο επίδοξο εραστή σας, με το λέγειν σας. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα, αν δεν παρασυρθείτε σε αναλύσεις θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να πετύχετε την αποδοχή του.

Ρομαντισμός, αισθησιασμός και έρωτας. Προσεγγίζετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με πολύ δελεαστικές προτάσεις, που δεν είναι δυνατόν να αρνηθεί. Δημιουργικότητα και αισθήματα, είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός, που φέρνει στην αγκαλιά σας το αντικείμενο του πόθου σας.

Να φροντίσετε να μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό και να μην αφήνετε τυχαίους παράγοντες να στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξή σας, κυρίως στη δουλειά.

Ανανεώνετε το χώρο εργασίας σας, έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Μικρά προβλήματα υγείας εμφανίζονται ζητώντας θεραπεία, ενώ αν πιστεύετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε, ίσως αποκτήσετε κατοικίδιο.

Σχέσεις και συνεργασίες, υπό επανεξέταση. Συνεταιρισμοί ανανεώνονται και σχέδια συνεργασίας, επαναπροσδιορίζονται σε νέες βάσεις, με γνώμονα την λειτουργικότητά τους. Οι προσωπικές σχέσεις δε, στο μικροσκόπιο για διόρθωση των κακώς κειμένων.

Περισσότερα για τον ..

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της αστρολογίας! Κάθε μέρα, τα άστρα μας μεταφέρουν μοναδικά μηνύματα, προσφέροντάς μας πολύτιμες ενδείξεις για την καθημερινότητα μας. Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις αποκαλύπτουν τις τάσεις και τις ευκαιρίες που θα συναντήσουμε, ανάλογα με το ζώδιο μας. Είτε είστε Δίδυμος, επιζητώντας επικοινωνία και κοινωνικότητα, είτε Σκορπιός, αναζητώντας βάθος και πάθος, η αστρολογία σας προσφέρει μια μοναδική προοπτική.

Μέσα από την κατανόηση των πλανητικών ενεργειών, μπορείτε να εναρμονιστείτε με τον ρυθμό του σύμπαντος. Ανακαλύψτε τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο και ετοιμαστείτε να δείτε τι σας επιφυλάσσει η μέρα. Η αστρολογία είναι ο οδηγός σας σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες και αποκαλύψεις.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer