Ο Κριός
ΤON MHNA

banner
απομονωμένους, με περιορισμένη την κοινωνική ζωή, σας βρίσκει ο μήνας. Οι ανασφάλειες και τα απωθημένα σας βγαίνουν στην επιφάνεια και ταλαιπωρούν όχι μόνο εσάς, αλλά και το περιβάλλον σας. Παρουσιάζεστε μονοκόμματοι, αδιάλλακτοι και ίσως και σκληροί και αυτό μπορεί να ζημιώσει τις σχέσεις κάθε είδους. Από τις 2 του μήνα με την Νέα Σελήνη, η κατάσταση εντείνεται και οι απαιτήσεις σας προς τους άλλους είναι πέραν του δέοντος. Το βασικότερο όμως, είναι ότι στερείστε εσείς οι ίδιοι τη χαρά της ζωής. Από τις 17 με την Πανσέληνο όμως, όλα θα αρχίσουν να ρέουν πιο εύκολα. Οι υποθέσεις σας θα διευθετηθούν, τα γραφειοκρατικά ζητήματα διεκπεραιώνονται σχεδόν από μόνοι τους και εσείς αρχίζετε και ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας.
banner
εντάσεις στις σχέσεις στις αρχές του μήνα, προερχόμενες από ανασφάλειες και απωθημένα, που υπάρχουν μέσα σας και δεν έχουν λυθεί. Το πλανητικό σκηνικό χαλάει την εικόνα σας, προς τα έξω και σας κάνει να φαίνεστε σαν να πάσχετε από κόμπλεξ κατωτερότητας. Αυτό σταδιακά σας οδηγεί σε άσχημες συμπεριφορές και σκληρή αντιμετώπιση προς το σύντροφό σας. Μόνο μετά τις 17 θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τον έρωτα, να λάμπετε από ικανοποίηση, αλλά και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας – αρκεί να καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές, βέβαια. Ένας μοιραίος έρωτας κάνει τη εμφάνισή του στη ζωή σας, κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Ένας έρωτας που θα επουλώσει τις παλιές πληγές και θα δώσει άλλον αέρα στις σχέσεις.
banner
όσοι είστε γεννημένοι στη διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε τις εργασιακές σας σχέσεις καθώς στις 6 του μήνα αναγκάζεστε να κλειστείτε στον εαυτό σας, αρνούμενοι να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε εργασιακή δραστηριότητα, αλλά και δημιουργεί μια τρομακτική εικόνα στους γύρω σας. Στις 11 ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος και αρχίζετε να αισθάνεστε ότι διακυβεύεται σε σοβαρό βαθμό η δημόσια εικόνα σας. Πιστεύετε ότι επειδή έχετε παλέψει μόνοι για να τα καταφέρετε, απαιτείτε, με σκληρό τρόπο, και από τους άλλους το ίδιο. Αυτό, φέρνει εντάσεις στη δουλειά, ρήξεις και τελείωμα συνεργασιών. Ευτυχώς, έρχεται η Πανσέληνος στις 17 και επιτέλους αρχίζετε να επικεντρώνεστε στην ουσία των πραγμάτων. Έτσι, διευθετούνται οι υποθέσεις σας, διεκπεραιώνονται εύκολα τα γραφειοκρατικά σας θέματα, αλλά έρχονται και κέρδη για να ανεβάσουν την οικονομική σας κατάσταση.

Περισσότερα για τον ..

Με την έναρξη κάθε νέου μήνα, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αστρολογική μας πορεία. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας προσφέρουν μια βαθύτερη κατανόηση των μεγάλων θεμάτων και των ευκαιριών που θα αντιμετωπίσουμε στο εγγύς μέλλον. Αυτή η συνολική εικόνα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τις επερχόμενες αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε με σοφία τις προκλήσεις. Από τις εργασιακές συμβουλές για τον Ταύρο μέχρι τις συμβουλές για τις προσωπικές σχέσεις για τον Υδροχόο, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αγγίζει.

Οι μηνιαίες προβλέψεις μας βοηθούν να συντονιστούμε με τις πλανητικές ενέργειες, να αξιοποιήσουμε τις ευνοϊκές συγκυρίες και να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές προκλήσεις. Εξοπλιστείτε με αυτές τις γνώσεις για έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες και προσωπική ανάπτυξη.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer