Ο Αιγόκερως
ΤO ΕΤΟΣ

2024

banner
Για εσάς, η φετινή χρονιά δεν φαίνεται να φέρνει ιδιαίτερες δυσκολίες. Με την αποχώρηση του Κρόνου προ πολλού και του Πλούτωνα πιο πρόσφατα από το ζώδιό σας, έχετε ξεφορτωθεί ένα μεγάλο βάρος. Τώρα, με τον Κρόνο στους Ιχθύες, θα αντιμετωπίσετε τη ζωή με πιο αισιόδοξη και μεγαλύτερο ενθουσιασμό, παρά τα εμπόδια που ενδέχεται να προκύψουν. Μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου, θα έχετε την ευκαιρία να προβείτε σε βελτιωτικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, με πιθανές αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσής σας. Παράλληλα, παρότι ο Πλούτωνας θα επιστρέψει προσωρινά το Νοέμβριο, μέχρι τότε θα έχετε ήδη ανακτήσει την ισορροπία σας με τη βοήθεια του Δία από τους Διδύμους, ξεκινώντας από το τέλος Μαΐου. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο μέχρι το Νοέμβριο, προσφέροντας σημαντική συμβολή σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα. Έτσι, εκτός από την επίλυση πρακτικών θεμάτων, θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, τη διατήρηση της καλής σωματικής και ψυχικής σας κατάστασης.
banner
Αναρωτιέστε αν η σχέση ή ο γάμος σας είναι βαριά για εσάς; Αισθάνεστε ότι έχετε πολλά να πείτε, αλλά φοβάστε να εκφραστείτε ; Ανησυχείτε για την ερωτική σας ζωή, αλλά δεν έχετε το θάρρος να το συζητήσετε ανοικτά με τον σύντροφό σας; Ενδεχομένως, έχετε καταφύγει σε κάποια παράλληλη κατάσταση. Εάν έχετε αποφασίσει να λήξετε οριστικά σχέσεις που δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο, είναι καλό να το κάνετε σύντομα. Αυτό δεν αφήνει μόνο τον άλλον να αναζητήσει κάτι καλύτερο, αλλά σας επιτρέπει επίσης να αναζητήσετε κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας. Αν ανακαλύπτετε ότι είστε πιο ικανοποιημένοι συναισθηματικά και ερωτικά σε μια παράλληλη σχέση, ίσως είναι καιρός να τερματίσετε την επίσημη σχέση σας, πριν το τέλος του καλοκαιριού. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού θα διευκολύνουν τη μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη, αν και δεν θα λείψει η στεναχώρια του χωρισμού. Εάν, ωστόσο, δεν είστε έτοιμοι για αλλαγή στα συναισθηματικά σας, είναι σημαντικό να καταλήξετε σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σας, πιθανώς να βοηθήσει τη σχέση να ανακτήσει την ισορροπία της. Για τους ελεύθερους, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν νιώσετε έντονη έλξη, είναι σημαντικό να δώσετε χρόνο στο άλλο άτομο για να επιδείξει την πραγματική του φύση και να μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε επίσημες σχέσεις.
banner
Παρά τις δυσκολίες που ενδέχεται να παρουσιαστούν, ειδικά όταν ο Δίας εισέλθει στους Δίδυμους τον Ιούνιο, ο επαγγελματικός σας χώρος φαίνεται να είναι από τους καλύτερους φέτος. Ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά με τα μεταβλητά ζώδια, οι αλλαγές στην εργασία ενδέχεται να προκαλέσουν αναστάτωση. Αντιμετωπίζοντας δυσκολίες, κάποιοι από εσάς θα προβούν σε επαναστατικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό αποτελεί ένα ρίσκο που έχετε σχεδιάσει εκ των προτέρων και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το υλοποιήσετε. Ο οικονομικός τομέας εξελίσσεται κανονικά, χωρίς μεγάλες αναταραχές, εκτός αν ασχολείστε με περιουσιακά – κληρονομικά θέματα, που μπορεί να σας φέρουν έξοδα ή έσοδα. Ορισμένοι από εσάς ενδέχεται να ψάξουν για μια δεύτερη εργασία, όχι μόνο για το οικονομικό κέρδος, αλλά και ως ένα πείραμα, για να δουν αν θα είναι ικανοποιητική και ανταποκρινόμενη. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να προστατεύετε τα σχέδιά σας και να μην τα αποκαλύπτετε σε άσχετους. Επίσης, πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εκμεταλλευτείτε από ανθρώπους που υπόσχονται αυτό που επιθυμείτε, αλλά μπορεί να μην είναι αληθινοί.

Περισσότερα για τον ..

Η ετήσια αστρολογική πρόβλεψη αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για να κατανοήσουμε τις μεγάλες γραμμές που θα χαράξουν την πορεία μας το επόμενο έτος. Κάθε ζώδιο θα αντιμετωπίσει διαφορετικές ευκαιρίες και προκλήσεις, και η γνώση αυτών των τάσεων μπορεί να είναι αποφασιστική για την επιτυχία και την ευτυχία μας. Οι ετήσιες προβλέψεις μας δίνουν μια επισκόπηση των πλανητικών επιρροών που θα διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του έτους, σε προσωπικό, επαγγελματικό και πνευματικό επίπεδο.

Είτε πρόκειται για τις μεγάλες αποφάσεις στη ζωή του Λέοντα, είτε για τις βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις του Παρθένου, η ετήσια πρόβλεψη είναι ο καθρέφτης των αστέρων για το μέλλον. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σχεδιάσετε, να οργανωθείτε και να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που φέρνει ο καιρός, εξασφαλίζοντας έναν ευημερούντα και ικανοποιητικό χρόνο.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer