Ο Τοξότης
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 22 έως 28 Ιουλίου

banner
χρειάζεται να είστε οργανωμένοι αυτό το διάστημα και να μην ξεφεύγετε του μέτρου, εννοείται αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σας. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, μπορεί να κρατήσει το ηθικό σας υψηλό και τον ενθουσιασμό σας σε καλά επίπεδα.
banner
εσείς που ακόμα παραμένετε ελεύθεροι και δηλώνετε ότι σκοπεύετε να παραμείνετε έτσι, να είστε βέβαιοι ότι λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Μια γνωριμία πρόκειται να εξάψει την ερωτική σας φαντασία, και πού ξέρετε ίσως αποδειχθεί έρωτας ζωής.
banner
η δουλειά σας φαίνεται ρουτίνα. Η ίδια επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα, σας τη δίνει στα νεύρα. Σκέφτεστε την αλλαγή. Θέλετε να αλλάξετε δουλειά αλλά δεν βρίσκετε τίποτα που να σας ικανοποιεί. Τα οικονομικά σας δικαιώνουν ωστόσο.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer