Ο Τοξότης
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 19 έως 25 Φεβρουαρίου

banner
Καθώς εκπληρώνετε μια υπόσχεση που έχετε δώσει σε κάποιους ανθρώπους, αισθάνεστε ότι έχετε κάνει το καθήκον σας και γι' αυτό η καθημερινότητα αρχίζει να παίρνει πιο ευαίσθητες και πιο συναισθηματικές αποχρώσεις.
banner
Υπάρχουν αλλαγές στις σχέσεις σας λόγω μιας έντονης τάσης προς την ανεξαρτησία που σας επηρεάζει αυτό το διάστημα. Επιθυμείτε να μείνετε μόνοι χωρίς υποχρεώσεις προς κανέναν σύντροφο, τουλάχιστον όσο οι σχέσεις σας δεν είναι σοβαρές ή επίσημες.
banner
Η δουλειά σας γίνεται αβίαστα και με μεγάλη άνεση, ειδικά αν εργάζεστε σε έναν τομέα που σας αρέσει. Η άνοδος είναι εξασφαλισμένη, και τα οικονομικά σας έχουν ανέβει αρκετά, αλλά είναι σημαντικό να μην σταματήσετε τις προσπάθειες.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer