Ο Αιγόκερως
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 22 έως 28 Ιουλίου

banner
το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας κάνει τα πράγματα επιτακτικά, ζόρικα, και απαιτεί από εσάς, να είστε σε εγρήγορση και με λύσεις που θα δίνετε άμεσα, καίρια και με ελιγμούς, ώστε να πετύχετε τα μεγαλύτερα και πιο συμφέροντα αποτελέσματα.
banner
οι νέες γνωριμίες, θα περάσουν από ψιλό κόσκινο προκειμένου να βαδίσετε εκ τους ασφαλούς, στη δημιουργία μιας σχέσης. Οι σταθεροί δεσμοί, όμως, έχουν όλα τα προσόντα και οι συνθήκες ευνοούν, στο να εξελιχθούν προς ένα καλό και επιθυμητό μέλλον.
banner
επί του παρόντος, θα πρέπει να ξεχάσετε τις διακοπές. Γι αυτό, κάθε φορά που ο νους σας τρέχει σε διασκεδάσεις, ήλιο και θάλασσα, εσείς να τον επαναφέρετε στην πραγματικότητα και να ασχολείστε με τα καίρια επαγγελματικά σας ζητήματα.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer