Ο Αιγόκερως
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 10 έως 16 Ιουνίου

banner
αν αφήσετε το μυαλό σας να τρέξει σε αγχωτικές καταστάσεις και σε άλυτα προβλήματα, τότε όσα έχετε σχεδιάσει θα καθυστερήσουν και δεν θα επιλυθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Σας δυσκολεύουν οι εξελίξεις, αλλά με το άγχος τις κάνετε ακόμα πιο δύσκολες.
banner
οι σχέσεις επηρεάζονται αρνητικά, από το άγχος σας, και μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις. Αν θέλετε να αποφύγετε οτιδήποτε, τελεσίδικο, δείξτε ψυχραιμία και μην αφήνετε τη δουλειά να μπερδεύεται στις σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι, μάλλον δεν έχετε χρόνο για γνωριμίες.
banner
θα υπάρξουν σοβαρές δυσκολίες ως προς την καλή λειτουργία των συνεργασιών σας, και αυτό σας δημιουργεί εξαιρετικά αγχωτική συμπεριφορά. Ίσως δεν μπορέσετε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, ίσως και ρήξεις.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer