Ο Σκορπιός
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 19 έως 25 Φεβρουαρίου

banner
Βρίσκεστε σε μία περίοδο σημαντικών αλλαγών που θα κάνουν τη ζωή σας πιο ενθουσιώδη και πιο συναρπαστική. Αν και αρχικά αυτές οι αλλαγές μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση, στη συνέχεια θα αποδειχθούν εξαιρετικές και θα φέρουν πολλές επαγγελματικές και συναισθηματικές ευκαιρίες.
banner
Μία φιλία, ίσως πολλών ετών, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα που θα σας χαρίσει μεγάλη χαρά. Οι σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη ανανεώνονται, ενώ για εσάς που αναζητάτε τον έρωτα, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε νέες γνωριμίες.
banner
Νιώθετε την ανάγκη να πρωτοτυπήσετε και να κάνετε καινοτόμες επιλογές, ακόμα και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Είστε φιλόδοξοι και ευρηματικοί, και αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προβλήματα και αδιέξοδα.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer