Ο Καρκίνος
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 10 έως 16 Ιουνίου

banner
αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να πάρετε απόφαση, ότι με παρορμητισμούς και σπασμωδικές κινήσεις, κανένα από τα προβλήματά σας, δεν πρόκειται να λυθεί. Χρειάζεται ηρεμία, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα από μέρους σας. Αναζητήστε τα μέσα σας.
banner
μια αισθηματική σχέση μπορεί να τελειώσει, και αυτό θα σας στεναχωρήσει αρκετά, ακόμα κι αν είστε εσείς, αυτοί που θα φύγετε. Να ξέρετε όμως, ότι, ό,τι γίνεται είναι για το καλό σας. Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι, θα ευνοηθείτε ώστε να εξελίξετε τις υπάρχουσες γνωριμίες.
banner
θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε σε μια επαγγελματική συμπεριφορά, που δεν είναι της αρεσκείας σας, αλλά που ωστόσο, είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθούν οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer