Ο Υδροχόος
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 19 έως 25 Φεβρουαρίου

banner
Συμβιβάζεστε αρμονικά με το περιβάλλον σας και προσπαθείτε να μην είστε υπερβολικά κριτικοί προς τους άλλους. Να είστε προσεκτικοί αυτήν την περίοδο, καθώς μια πράξη σας μπορεί να αποκαλυφθεί λόγω απροσεξίας και να προκαλέσει μεγάλη σύγχυση στο περιβάλλον σας.
banner
Επιθυμείτε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάτι που επηρεάζει και τις σχέσεις σας. Ενώ ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες, οι σχέσεις ενδέχεται να βιώσουν νεύρα και εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις ακόμα και μη αναστρέψιμες.
banner
Οι επαγγελματικές επιτυχίες φέρνουν οικονομική ανόδο. Ωστόσο, θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά τα έσοδά σας αν θέλετε να διατηρήσετε έναν αξιοπρεπή τραπεζικό λογαριασμό. Τα οικονομικά του συντρόφου σας μπορεί επίσης να απασχολήσουν το μυαλό σας.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer