Ο Ζυγός
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 19 έως 25 Φεβρουαρίου

banner
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναμένεται να λάβετε συμβουλές από άτομα που έχουν περισσότερη ζωτική εμπειρία από εσάς, οι οποίες θα αποδειχθούν χρήσιμες για την πορεία σας. Είναι πιθανό να βρεθείτε σε ομάδες με κοινά ιδανικά και δράσεις, οι οποίες θα σας ενθαρρύνουν και θα σας υποστηρίξουν.
banner
Αντιμετωπίζετε τις σχέσεις και τα συναισθήματά σας με επιπολαιότητα, κάτι που εκδηλώνεται μέσω της εύκολης υποκατάστασης σε πειρασμούς. Οι μακροχρόνιες σχέσεις ενδέχεται να δοκιμαστούν, αλλά μπορείτε να αποφύγετε ανεπιθύμητους χωρισμούς εάν είστε πιο ζεστοί και ειλικρινείς προς τον σύντροφό σας.
banner
Μια απρόσμενη ευκαιρία μπορεί να προκαλέσει αρχικά σύγχυση, αλλά στη συνέχεια θα διαπιστώσετε ότι είναι εξαιρετική και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, ενώ θα φέρει και ικανοποιητικά έσοδα.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer