Ο Ζυγός
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 20 έως 26 Μαΐου

banner
Ξεκινάτε την εβδομάδα σας έχοντας την ικανότητα να «διαβάζετε» πίσω από τα φαινόμενα. Έχοντας αυτό σε λειτουργία, θα εκμεταλλευθείτε στο έπακρο, μια μεγάλη ευκαιρία που θα σας δοθεί, για να εξελιχθείτε. Όχι απαραίτητα με τη σύγχυση που αυτή προκαλεί, λόγω της ξαφνικής εμφάνισής της.
banner
Αυτό το διάστημα θα κάνετε αρκετές φιλίες απορρίπτοντας παράγοντες και πρόσωπα που σας περιορίζουν. Δεν αποκλείεται να χωρίσετε από σχέσεις, που νιώθετε ότι σας εγκλωβίζουν ή σας κόβουν τα φτερά. Θα έχετε μέσα σ’ όλα αυτά, την ευκαιρία για τη δημιουργία νέων δεσμών
banner
Οι ευκαιρίες για επενδύσεις, διαδέχονται η μία την άλλη. Έχετε διάθεση για αλλαγές και καινοτομίες, και γι αυτό ενεργοποιείτε έξυπνες ιδέες, κάνετε συνεργασίες που αποδίδουν, τόσο οικονομικά, όσο και συμβάλλουν στην μακροπρόθεσμη εξέλιξή σας.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer