Ο Ιχθύς
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 10 έως 16 Ιουνίου

banner
πολλή κινητικότητα, πολλές κοινωνικότητες και επαφές με ανθρώπους που μπορούν να συμβάλλουν θετικά, στην προώθηση των σχεδίων σας, αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει όμως, και εσείς, να δείξετε ψυχραιμία, απέναντι στις δυσκολίες.
banner
θα κουραστείτε αυτή την εβδομάδα, να αλλάζετε κάθε τόσο πορεία πλεύσης. Οι σχέσεις, θα κυμαίνονται μεταξύ της απομάκρυνσης, και της έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας, κάτι που δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Σκεπτικοί, και αναποφάσιστοι, ως προς την εξέλιξή τους, παραμείνετε ήρεμοι.
banner
αν κρίνετε, ότι οι ιδέες σας αξίζουν ή είναι υλοποιήσιμες, μην τις κρατάτε κλειδωμένες σε κάποιο συρτάρι. Ρίξτε τις στο τραπέζι, και φροντίστε να τις απευθύνετε στα κατάλληλα πρόσωπα, που μπορούν να πάρουν αποφάσεις.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer