Ο Ιχθύς
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 19 έως 25 Φεβρουαρίου

banner
Σε αυτήν την περίοδο, θα έχετε τη στήριξη ανθρώπων με επιρροή και πολλές γνωριμίες, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως μέντορες για εσάς, βοηθώντας σας να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να εντυπωσιάσετε και τους ίδιους. Επιπλέον, μια ευκαιρία για μια δεύτερη απασχόληση μπορεί να σας κινήσει το ενδιαφέρον.
banner
Είναι αδύνατο για το σύντροφό σας να σας απατήσει, καθώς η διαισθητική σας ικανότητα είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να ανιχνεύσει τα ψέματα αμέσως. Το ίδιο ισχύει και από τη μεριά του συντρόφου σας, οπότε οποιαδήποτε ατομική αταξία είναι αδύνατο να περάσει από το μυαλό σας.
banner
Θα ολοκληρώσετε επιτυχώς οτιδήποτε σας ανατεθεί και θα απολαύσετε την εκτίμηση και τον σεβασμό των συνεργατών σας και των ανωτέρων σας. Οικονομικά, βρίσκεστε σε καλή θέση, εκτός αν υπάρχουν μερικές απρόβλεπτες ανάγκες που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer