Ο Ταύρος
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 22 έως 28 Ιουλίου

banner
αυτό που προέχει για σας αυτό το διάστημα, είναι, να οργανώσετε έτσι το χρόνο σας, ώστε να προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα. Οι υποχρεώσεις, όμως, υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και μπορεί να εκνευριστείτε όταν οι δουλειές σας δεν θα γίνονται. Ψυχραιμία και σύνεση συνιστάται.
banner
οι εντάσεις που παρουσιάστηκαν στις σχέσεις σας, στις αρχές του μήνα, επιτέλους καταλαγιάζουν. Οι κρίσεις αντιμετωπίστηκαν θετικά και όλα ξαναγύρισαν στα φυσιολογικά επίπεδα. Όσοι είστε ελεύθεροι δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες. Να είστε όμως, προσεκτικοί στο τι υπόσχεστε.
banner
θα ανταποκριθείτε πολύ καλά στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αλλά και θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με τέτοιον τρόπο, ώστε ακόμα κι αν παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα, να είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer