Ο Ταύρος
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 19 έως 25 Φεβρουαρίου

banner
Αγαπητέ Ταύρε, αυτή η περίοδος φέρνει ξαφνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις με ανθρώπους που ίσως έχετε χρόνια να δείτε. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε αυτές τις συναντήσεις, καθώς ορισμένοι από αυτούς μπορεί να σας προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό.
banner
Στον τομέα των σχέσεων, παρατηρείται μια τάση προς την ανεξαρτησία, κάτι που μπορεί να σας κάνει να συμπεριφέρεστε σαν να είστε μόνος ακόμα και στις σχέσεις σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να σας προσάψει πολλά, αλλά εσείς φαίνεστε αδιάφορος. Ίσως αυτή η αντίθεση να οδηγήσει σε σοβαρές συζητήσεις, ακόμα και σε χωρισμό.
banner
Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, επικεντρωθείτε στην υπομονή και αποφύγετε την υπερβολική κριτική προς τους συνεργάτες που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Η συνεργασία είναι κλειδί και αναγνωρίζετε ότι η ομαδικότητα είναι ουσιώδης για την επίτευξη των στόχων σας.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer