Ο Κριός
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 19 έως 25 Φεβρουαρίου

banner
Αγαπητέ Κριέ, αυτό το διάστημα φέρνει μια επιθυμία για αλλαγή και ανανέωση στη ζωή σας. Είναι η στιγμή να επικεντρωθείτε στην οργάνωση της καθημερινότητάς σας και να αντιμετωπίσετε ορισμένους παρορμητισμούς που μπορεί να έχετε. Ίσως είναι καιρός να εγκαταλείψετε κάποιες κακές συνήθειες που σας επιβραδύνουν.
banner
.Στον τομέα των σχέσεων, αναμένεται μια περίοδος σταθερότητας και ασφάλειας. Οι αισθηματικές σας σχέσεις είναι στο επίκεντρο και φέρνουν μια αίσθηση πληρότητας και ικανοποίησης. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να γίνουν ξεκαθαρίσματα με ειλικρίνεια και τιμιότητα, είτε συναισθηματικά είτε ερωτικά.
banner
Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, σας συνιστούμε να επιδείξετε λίγο περισσότερη ταπεινότητα και να περιορίσετε τις απαιτήσεις σας προς τους συνεργάτες σας. Αναγνωρίστε το δικαίωμά τους στην ξεκούραση και είστε πιο ευέλικτος στις ανάγκες τους. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί μια απρόσμενη ευκαιρία που θα σας φέρει ευχάριστα οικονομικά οφέλη.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer