Ο Κριός
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 20 έως 26 Μαΐου

banner
Mια απρόσμενη ευκαιρία παρουσιάζεται, που δεν θα πρέπει να την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Η ανάγκη σας για αλλαγές και καινοτομίες, εκφράζεται μέσα από αυτή. Τολμηρές, και έξυπνες ιδέες, νέες φιλίες, και απόρριψη των παραγόντων ή των προσώπων που σας περιορίζουν.
banner
Ανυπομονησία και παρορμητισμός, ίσως δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα από τη διεκδίκηση του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Γίνετε λίγο πιο σώφρονες και σοβαροί. Οι σταθερές σχέσεις περνούν μια περίοδο επαναπροσδιορισμού τους.
banner
Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, οι οποίες γίνονται εύκολα αποδεκτές από συνεργάτες ή ανωτέρους. Αρχικά, ίσως μείνετε λίγο άφωνοι, από το πόσο εύκολα περνάτε τις επιδιώξεις σας, αλλά τα οικονομικά οφέλη, θα είναι μεγάλα.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer