Ο Παρθένος
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 22 έως 28 Ιουλίου

banner
πολλά ανατρεπτικά γεγονότα θα συμβούν αυτό το διάστημα, περισσότερο για να σας υποδείξουν πού κάνετε το λάθος. Η ψυχολογία σας αν και πεσμένη, ωστόσο βοηθητική για τις περεταίρω εξελίξεις. Προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε με τις καθυστερήσεις και να κρατάτε την ψυχραιμία σας.
banner
για μια εβδομάδα ακόμα, τα αισθηματικά σας, βρίσκονται σε πορεία βελτίωσης και οι πλανητικές συνθήκες, βοηθούν τις προσπάθειές σας για σταθερότητα και ισορροπία στις σχέσεις. Αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες για τους ελεύθερους μια και οι καλοκαιρινοί έρωτες ανοίγουν νέους ορίζοντες.
banner
φυσιολογικά τα επίπεδα στα έσοδα, χωρίς ιδιαίτερα έξοδα που θα ζημιώσουν το πορτοφόλι σας. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, αλλά στο τέλος θα καταφέρετε να περάσετε αλώβητοι, την εβδομάδα.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer