Ο Παρθένος
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 10 έως 16 Ιουνίου

banner
δείξτε προσοχή και με σύνεση διαχειριστείτε τα επαγγελματικά σας θέματα αλλά και τα εισοδήματά σας. Η εβδομάδα, θα κινηθεί γύρω από αυτά και τίποτα άλλο δεν φαίνεται να έχει σημασία για σας. Ως εκ τούτου, μην αφήσετε εκκρεμότητες που θα επηρεάσουν την ομαλή εξέλιξή τους.
banner
αποφασίστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με ειλικρίνεια και ευγένεια. Δεν θα χάσετε, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, αυτό θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να αναζωογονήσετε την αισθηματική σας πορεία.
banner
θα υπάρξουν και ευκαιρίες, αλλά και άνθρωποι με κύρος και δύναμη, που θα προωθήσουν τα σχέδιά σας, παρ’ όλο που πιστεύετε το αντίθετο. Μην διστάσετε να απευθυνθείτε σ’ αυτούς για βοήθεια και συμβουλές.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer