Ο Λέων
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 21 έως 27 Οκτωβρίου

banner
θα το βρείτε πολύ δύσκολο να διαχειριστείτε μικρά καθημερινά θέματα γιατί η ψυχολογία σας είναι πεσμένη. Είστε αφηρημένοι, βυθισμένοι στις σκέψεις σας και χωρίς διάθεση να κάνετε οτιδήποτε. Υπάρχει δε, αντικειμενική δυσκολία στην ορθολογιστική σκέψη.
banner
πρόκειται να βρεθείτε ενώπιον ενός χωρισμού, χωρίς καν να τον έχετε επιδιώξει. Προβληματισμένοι αισθηματικά, στεναχωρημένοι και μετέωροι, χωρίς καμία δυνατότητα να βρείτε την άκρη ή να ξεκαθαρίσετε έστω κάποια πράγματα που σας βασανίζουν.
banner
θα κάνετε σοβαρές προσπάθειες να λουφάρετε από τη δουλειά και αυτό ισχύει και για όσους βρίσκονται στην αναζήτηση εργασίας. Δεν μπαίνετε στη διαδικασία να εργασθείτε και σκαρφίζεστε ένα σωρό πονηριές.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer