Ο Λέων
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 19 έως 25 Φεβρουαρίου

banner
Αγαπητέ Λέων, αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει νευρικές κρίσεις λόγω έλλειψης υπομονής σας στην αναμονή για την εκτέλεση των πραγμάτων. Ωστόσο, θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε με ευκολία γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Μια απρόσμενη συνάντηση με ένα ανεπιθύμητο πρόσωπο μπορεί να σας προκαλέσει δυσαρέσκεια.
banner
Για να διατηρήσετε τις σχέσεις σας, αποφύγετε την υπερβολική ανυπομονησία. Διαφορετικά, μπορεί να αντιμετωπίσετε κρίση από την οποία μπορεί να είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Ενδέχεται να βιώσετε έναν χωρισμό που θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τις πεποιθήσεις σας.
banner
Οι τολμηρές ιδέες σας θα είναι αναγνωρίσιμες από συνεργάτες και ανωτέρους σας και θα έχουν επιτυχία στον ανταγωνιστικό κόσμο. Τα οικονομικά σας επίσης αναπτύσσονται θετικά.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer