Ο Λέων
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Από 22 έως 28 Ιουλίου

banner
αυτή τη βδομάδα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αν τις αφήσετε μπορεί να σας προβληματίσουν μακροπρόθεσμα. Σταθεροποιήστε τα οικονομικά σας που ακόμα σκαμπανεβάζουν και κυρίως θα πρέπει να αποφασίσετε τι είναι αυτό που κάνει καλό στη σωματική και ψυχική σας υγεία.
banner
μέσω επικοινωνιών θα γίνουν αρκετές γνωριμίες αυτό το διάστημα, χωρίς όμως καμία εγγύηση ότι μπορεί να κρατήσουν. Μια επανασύνδεση θα σας δώσει χαρά, ενώ οι δεσμευμένοι προσέξτε να μην κουβαλάτε δουλειά στο σπίτι.
banner
διάφορες ανασφάλειες και άγχος, σας αποσταθεροποιούν και σας αποσυντονίζουν και κυρίως σας αποπροσανατολίζουν από τους επαγγελματικούς σας στόχους. Οι επικοινωνίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο ως προς τις συμφωνίες που πρόκειται να συνάψετε.

Περισσότερα για τον ..

Καθώς περνά η εβδομάδα, τα άστρα σχηματίζουν νέες συνθέσεις, φέρνοντας στη ζωή μας νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μας δίνουν μια συνοπτική εικόνα των ενεργειών που θα κυριαρχήσουν και των επιρροών που θα διαμορφώσουν τις επόμενες μέρες. Είτε πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις, είτε για μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα, η αστρολογία μπορεί να σας παρέχει πολύτιμες διευκρινίσεις. Από τον παρορμητικό Κριό μέχρι τον ευαίσθητο Ιχθύ, κάθε ζώδιο θα βρει κάτι που το αφορά.

Μάθετε πώς οι πλανητικές επιρροές επηρεάζουν την ερωτική, επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αφήστε την αστρολογία να σας οδηγήσει σε μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις και δυναμικές εμπειρίες.

bubbles-pre-footer

Άμεσες προσωπικές προβλέψεις

Επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει

Άλλαξε ζώδιο

bubbles-pre-footer